Monday, January 17, 2022

Lovitură totală pentru mii de români! Vor intra în faliment. Acuzaţii grave la adresa Guvernului Cîţu

Must Read

Lovitură totală pentru mii de români! Vor intra în faliment. Mii de firme sunt aproape de dizolvare, iar un fost şef al ANAF iese cu acuzaţii extrem de grave la adresa Guvernului Cîţu. Ar fi direct responsabil de închiderea acestora.

Lovitură totală pentru mii de români! Vor intra în faliment. Mii de firme sunt aproape de dizolvare, iar un fost şef al ANAF iese cu acuzaţii extrem de grave la adresa Guvernului. Ar fi direct responsabil de închiderea acestora.

Acuzaţii grave la adresa Guvernului

Ies la iveală acuzaţii extrem de grave la adresa Guvernului.  După ce a închis forţat firmele în pandemie şi le-a permis să îşi amâne sau eşaloneze obligaţiile de tipul impozitelor şi contribuţiilor, Guvernul schimbă placa.

Percepe majorări de întârziere şi dobânzi la sumele astfel plătite eşalonat. Gelu Diaconu, fost şef ANAF, acuză guvernul de practici specifice cămătarilor. Aşa-zisul ajutor astfel acordat transformându-se într-o condamnare la faliment.

- Advertisement -

“Clanul Cîțu cămătaru’

Amânarea/eșalonarea plății obligațiilor bugetare sunt PURTĂTOARE DE DOBÂNZI/MAJORĂRI DE ÎNTÂRZIERE și PENALITĂȚI DE ÎNTÂRZIERE.

Așadar, îți închid afacerea printr-un act de autoritate publică, te iartă pe moment de plata obligațiilor sau a ratelor la credite, dar începând cu luna februarie a.c. ești obligat să dai statului român pe lângă taxele/ratele amanate (de unde dacă nu ai avut activitate pentru ca te-au închis?) majorări de întârziere și dobânzi!!!

Materiale de presă acuzatoare legate de subiect? Indignare pe rețele sociale? Nici vorbă.

Fanatismul votanților a atins cote inimaginabile. Iar frica, deprofesonalizarea breslei și în cazul altora banii primiți îndeamnă jurnaliștii la tăcere.

Cert e că epoca partidelor politice luminate și salvatoare ale națiunii, cărora li s-a dat un cec în alb și li se înghite orice minciună în ropot de aplauze…e aici. Multe business-uri nu vor mai fi”, scrie Gelu Diaconu pe o reţea de socializare.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba: criza energetică, indusă de Guvern! Adevărul despre pandemie şi Big Pharma + cacealmaua lui Putin VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu a abordat, luni, trei subiecte în tradiţionalul său live pe Facebook: criza energetică, pandemia şi situaţia...
- Advertisement -

More Articles Like This