Saturday, July 24, 2021

Merkel, FURIOASĂ după violențele de la Capitoliu. Reacție DURĂ: Regret profund. Trump nu și-a recunoscut înfrângerea nici măcar IERI

Must Read

Cancelarul german Angela Merkel a reacționat după atacul violent din SUA. 

Angela Merkel şi-a exprimat “tristeţea” şi “furia” după luarea cu asalt a sediului Congresului din Washington de către susţinători ai lui Donald Trump. Cancelarul german susține că acest asalt a avut loc din cauza faptului că președintele în exercițiu, Donald Trump nu și-a recunoscut înfrângerea de la alegerile prezidențiale.

Am văzut cu toţii, ieri, imaginile neliniştitoare ale asaltului asupra Congresului SUA, iar aceste imagini m-au înfuriat şi m-au întristat. Regret profund că din noiembrie încoace preşedintele Trump nu şi-a recunoscut înfrângerea, şi nici ieri. Îndoielile cu privire la rezultatul alegerilor din SUA au fost alimentate şi au creat atmosfera care a făcut posibile evenimentele“, a declarat Angela Merkel, citează Reuters.

În plus, aceasta spune despre sutele de susţinători ai lui Trump care au luat cu asalt Capitoliul că sunt “atacatori şi turbulenţi”.

- Advertisement -

Sursa: dcnews.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

VIDEO. Jean-Claude Van Damme, filmat într-o mașină alături de români, ascultând manele

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta...
- Advertisement -

More Articles Like This