Thursday, April 25, 2024

Merkel, FURIOASĂ după violențele de la Capitoliu. Reacție DURĂ: Regret profund. Trump nu și-a recunoscut înfrângerea nici măcar IERI

Must Read

Cancelarul german Angela Merkel a reacționat după atacul violent din SUA. 

Angela Merkel şi-a exprimat “tristeţea” şi “furia” după luarea cu asalt a sediului Congresului din Washington de către susţinători ai lui Donald Trump. Cancelarul german susține că acest asalt a avut loc din cauza faptului că președintele în exercițiu, Donald Trump nu și-a recunoscut înfrângerea de la alegerile prezidențiale.

Am văzut cu toţii, ieri, imaginile neliniştitoare ale asaltului asupra Congresului SUA, iar aceste imagini m-au înfuriat şi m-au întristat. Regret profund că din noiembrie încoace preşedintele Trump nu şi-a recunoscut înfrângerea, şi nici ieri. Îndoielile cu privire la rezultatul alegerilor din SUA au fost alimentate şi au creat atmosfera care a făcut posibile evenimentele“, a declarat Angela Merkel, citează Reuters.

În plus, aceasta spune despre sutele de susţinători ai lui Trump care au luat cu asalt Capitoliul că sunt “atacatori şi turbulenţi”.

- Advertisement -

Sursa: dcnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x