Thursday, March 28, 2024

Mugur Mihăescu, ceartă în direct cu Iulian Bulai, în scandalul TVR: “Să-ți fie rușine! Vai de steaua voastră de comuniști. Du-te, bă, dispari!”

Must Read

Mugur Mihăescu a avut câteva replici acide, duminică seară, la Antena 3, în emisiunea Decisiv, după ce Iulian Bulai, Șeful Comisiei de Cultură din Parlament a cerut o întalnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR. Într-o intervenție în direct la Antena3, deputatul a reclamat că TVR a difuzat “o bășcălie tristă, care subminează și își bate joc de toată ideea de măsuri de protecție împotriva pendemiei, pe bani publici”

“Sunt pentru libertatea de exprimare, dar ideea că în noaptea de Revelion, prime-time, la cea mai difuzată emisiune a anului, se invită conspirationisti și oameni care contesta orice măsură de protecție, pentru a contra-ataca toate măsurile care au fost promovate pentru a limita efectele negative ale acestei pandemii, este o greșeală în opinia mea”, a mai spus Iulian Bulai duminică, la Antena 3.

Mugur Mihaescu a avut mai multe replici dure către deputat: “Chestia cu conspirationiștii nu știu de unde o scornește. Aruncă așa cu cuvinte că să se afle în treabă.”

Mugur Mihaescu: Domnule nu ți-e rușine? Să-ți fie rușine! Cum mă faci pe mine conspiraționist? Cum mă face conspiraționist acest comunist?

“Din nefericire la asemenea oameni n-ai ce să răspunzi. Trec anii peste Dânșii și degeaba.

- Advertisement -

Eu nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ne întoarcem la comunism? Ne întoarcem la dictatură? Trebuie să-mi pun un tablou cu liderul suprem deasupra capului? Trebuie să aplaud la orice mi se spune?

O să-l iau la mișto și pe ăsta. Dar acum ne ia el la mișto pe noi pentru că este într-o funcție în care ne poate lua la mișto”

“V-au votat mai puțini oameni decât s-au uitat la Revelionul de la Antenă. Vai de steaua voastră de comuniști. Du-te, bă, dispari!”

“E un delirant! M-am săturat! Politrucii ăștia care tot vor să acceadă la putere. Care-și plătesc funcțiile prin CNA-uri sau prin consilii de administrație. Votați de o mâna de oameni, nici câți s-au uitat la voi la Revelion. Fac pe filosofii în țara asta. Ce să-i comentez eu unui astfel de individ? Abuzează de bunul simț al tuturor.” a spus actorul despre deputatul USR-PLUS.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x