Thursday, June 1, 2023

Nucleară în Parlament: PSD pregătește un guvern din umbră. Marcel Ciolacu, anunț-șoc: „Am finalizat proiectul de buget pe 2021!

Must Read

Partidul Social Democrat anunță că pregătește un guvern din umbră. Vestea care zguduie din temelii Parlament și provoacă frisoane alianței PNL-USR PLUS-UDMR este că social-democrații sunt deciși să preia în orice moment guvernarea și vor face totul pentru o revenire la Palatul Victoria.

În acest sens, preşedintele Marcel Ciolacu susține că PSD a finalizat și varianta proprie a proiectului de buget pe anul 2021.

Ciolacu: „Există bani suficienți să mărim pensiile”

Am finalizat proiectul nostru de buget pe anul 2021, o să îl prezentăm în următoarea perioadă, este şi sustenabil. Va merge şi pe consum şi pe investiţii. Vom arăta românilor că există bani suficienţi să mărim şi pensiile şi alocaţiile, cu o stopare masivă a furtului de bani publici, ceea ce se întâmplă de un an”, a reacționat Ciolacu.

Mai mult, PSD pregătește „un guvern din umbră”, lucru normal „într-o democraţie consolidată”, zice președintele partidului. Promisiunea lui: „O să aducem mult mai multe doamne în acest cabinet din umbră. Imediat după 1 mai îl vom prezenta”.

- Advertisement -

PSD: Guvernul Cîțu privatizează ultimele companii profitabile!

În altă ordine de idei, liderul PSD atrage atenția cu privire la intențiile guvernanților de a vinde și ultimele companii de stat profitabile. Este vorba despre societățile Hidroelectrica și Nuclearelectrica, între cele mai vânate de investitori.

(…) Nu este nevoie în plină criză economică să vindem societăţile româneşti, activele lor se ridică la aproximativ 10 miliarde de euro, să ştie toţi românii despre ce vorbim, de jaful care va urma! Aici sunt Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Aeroportul Bucureşti, CEC… Vor să vândă acţiunile. Franţa, Germania, foarte multe state, mi se pare şi Polonia, Ungaria nu mai spun, au blocat vânzarea de acţiuni prin lege. Mai mult, Germania a dat posibilitatea guvernului de a cumpăra, dacă este un brand naţional şi intră în faliment, de a-l cumpăra statul”, a spus Ciolacu la TVR 1.

Președintele PSD este convins că premierul Florin Cîţu vrea să vândă aceste companii „pentru că am ajuns la o datorie publică de 47%. Aceste companii au profit de un miliard de euro, iar premierul le vinde pentru că nu are bani”.

Sursa: gandul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

37 Reasons Why You Should Never Visit Romania

1. So you think you should visit Romania because it’s beautiful? 2. Who lied to you? You shouldn’t visit it...
- Advertisement -

More Articles Like This