Thursday, March 28, 2024

O nouă companie vine în România! Prima țară din regiune cu sucursală proprie

Must Read

Un brand de top britanic de electrocasnice a anunțat astăzi extinderea în Europa de Est. Cu această ocazie, compania a ales România. Țara noastră va fi astfel prima din regiune care va avea o sucursală dedicată, la București.

Mai exact, este vorba despre Morphy Richards, brandul internațional de electrocasnice pentru casă și bucătărie din Marea Britanie.

Portofoliul de produse disponibile consumatorilor români include o varietate de electrocasnice mici pentru casă și bucătărie. Este vorba de aparate de gătit, de preparat mâncarea sau pentru micul dejun precum fierbătoare, prăjitoare de pâine, roboți de bucătărie, slow cookere sau mașini de pâine, alături de o selecție de produse destinate îngrijirii casei și hainelor de tipul aspiratoarelor verticale sau fiarelor de călcat.

Românii caută produse electrocasnice de calitate

„Piața din România a apreciat mereu produse de calitate cu design desăvârșit, iar Morphy Richards, un brand britanic de top cu o istorie bogată, exprimă cu succes aceste valori în produsele sale”, a declarat Laurențiu Codescu, Head of Eastern Europe Market GDCA.

- Advertisement -

„Feedbackul primit până în acest moment din partea partenerilor și clienților a fost extrem de pozitiv și ne bucurăm să putem aduce pe piață noi opțiuni puternice pentru activitățile zilnice din fiecare casă – de la gătit, curățat la călcat”, a continuat acesta.

România, piață cheie pentru planurile regionale

O selecție impresionantă de produse precum aparatul de gătit la abur Intellisteam, robotul de bucătărie Mixstar, seturile de mic dejun Rose Gold, aspiratorul SuperVac Sleek Pro 2-în-1 sau stația de călcat Jet Steam este disponibilă prin magazinele online ale partenerilor. De asemenea, portofoliul extins de electrocasnice poate fi consultat de consumatorii români pe site-ul companie.

„Ținând cont de poziția puternică a Morphy Richards ca brand britanic și apetitul românilor pentru produse de calitate înaltă, suntem încântați să introducem Morphy Richards în România! Extinderea către Europa de Est este un pas esențial în strategia noastră internațională și ne face plăcere cu atât mai mult să începem această călătorie în România, o piață pe care eu o cunosc foarte bine și care este cheie pentru planurile noastre regionale”, a declarat Robin van Rozen, CEO GDCA.

Cu o istorie de 85 de ani în crearea de produse menite să ușureze viața, prin design inovator și calitate a manufacturii, Morphy Richards este un brand important în portofoliul grupului Glen Dimplex, divizia Consumer Appliances (GDCA). Acesta include alte mărci prestigioase de electrocasnice precum Roberts Radio sau Stoves.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x