Friday, March 29, 2024

Oana Roman, părăsită pentru altă femeie? Marius Elisei și-ar fi găsit o iubită: Este înstărită”

Must Read

Marius Elisei a făcut primele declarații oficiale despre divorțul de Oana Roman. După ce vedeta a anunțat că soțul ei a plecat de acasă, după ce a lăsat-o și fără afacere, acum bărbatul a ieșit public să lămurească situația. El a vorbit despre faptul că îi merge foarte bine din punct de vedere financiar, dar și că își gătește singur și se mândrește cu asta.

Totuși, fostul partener al Oanei Roman nu a vorbit despre subiectul despărțirii, asta deși Oana Roman a spus că se va ajunge, cu siguranță, la divorț.

El a plecat de acasă și refuză să mai vorbească cu mama fetiței sale, asta deși ea spune că și-ar dori ca relația dintre ei să fie bună, de dragul Izei.

Marius Elisei se pare că ar fi deja într-o relație cu o altă persoană și este extrem de îndrăgostit.

- Advertisement -

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat olună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru.

A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent.  Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc’, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

Sursa: viva.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x