Tuesday, December 7, 2021

Platforma Gab CÂȘTIGĂ 10.000 de utilizatori pe oră după suspendarea lui Trump pe Twitter

Must Read

După ce Twitter i-a suspendat contul lui Donald Trump și acesta s-a mutat pe rețeaua Gab, rețeaua de socializare are aproximativ 10.000 de înregistrări pe oră.

Gab, o platformă de socializare alternativă mai prietenoasă pentru susținătorii lui Trump față de Twitter, a susținut că a înregistrat aproximativ 10.000 de utilizatori pe oră, în urma suspendării permanente a contului președintelui Trump de Twitter. De asemenea, Trump a fost blocat să nu posteze pe Facebook și Instagram, cel puțin până la sfârșitul mandatului său.

Totodată, mai mulți susținători de seamă ai președintelui în exercițiu al SUA, cum ar fi generalul Michael Flynn și avocatul Sidney Powell, au fost, de asemenea, interziși de pe Twitter în urma manifestației pro-Trump de la Capitolul SUA de săptămâna trecută.

Gab, o platformă care a fost lansată acum câțiva ani, se numește „o rețea socială care promovează libertatea de exprimare, libertatea individuală și noul flux liber de informații online”, potrivit FoxBussiness.

- Advertisement -

Sursa: dcnews.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Azomureș, cel mai mare producător de îngrășăminte din România, anunță că se pregătește să oprească temporar producția, din cauza scumpirii energiei și gazelor

Biroul de presă al Azomureș precizează că oprirea este temporară, dar angajații vor avea în continuare de lucru și...
- Advertisement -

More Articles Like This