Wednesday, December 8, 2021

Probleme majore la platforma de vaccinare anti-covid. Zeci de programări au fost dublate

Must Read

Scandal și aglomerație la centrele de vaccinare de la “Marius Nasta” și Spitalul Obregia. Platforma națională de programare a dat din nou erori. A fost haos în centrele de imunizare acolo unde pacienții care erau programați nu s-au mai regăsit pe liste. STS susține că au fost intermitențe în transmiterea datelor de la Registrul Electronic National de Vaccinări către platformă. Se fac actualizări și resincronizări ale datelor, mai spune Serviciul de Telecomunicații Speciale. 

Aglomerație și nervi întinși la maximum, în prima zi de când a debutat a doua etapă a campaniei de vaccinare. Platforma națională de programare a dat din nou erori, iar numărul pacienților care s-au prezentat pentru vaccinare la Institutul Marius Nasta din București a fost aproape dublu față de cel preconizat.

Zeci de oameni au venit dis de dimineață să facă vaccinul anti-Covid, însă au avut parte de o surpriză neplăcută.

Din cauza problemelor de raportare, zeci de programari s-au dublat, iar persoanele s-au vazut nevoite sa astepte chiar la usa cabinetelor de vaccinare.

- Advertisement -

Cozi interminabile au fost și la centrul de vaccinare de la Spitalul Alexandru Obregia. O bună perioadă de timp, platforma de vaccinare nu a funcționat, iar medicii au fost nevoiți să introducă manual datele pacienților.

Ministerul Sănătății a transmis că lucrează cu specialiştii STS pentru remedierea problemelor.

Sursa: romaniatv.net
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

MedLife deschide cea mai mare clinică medicală din Sibiu în urma unei investiții de peste 2,5 milioane de euro

MedLife, cel mai mare sistem medical privat din România, continuă planurile de extindere și inaugurează o nouă unitate medicală...
- Advertisement -

More Articles Like This