Friday, April 19, 2024

Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, cercetat disciplinar după ce a fost prins la o petrecere într-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei

Must Read

Conducerea Poliţiei Române a declanşat o cercetare disciplinară faţă de Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, după ce a fost prins petrecând cu alte peste 20 de persoane într-un restaurant din Centrul Vechi al Bucureștiului.

27 de persoane, printre care una care trebuia să fie carantinată şi Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, au fost depistate când petreceau într-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, transmite IGPR.

Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, cercetat disciplinar după petrecere

Potrivit unui comunicat de presă emis sâmbătă, conducerea Poliţiei Române a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de Radu Gavriș, pentru a se stabili existenţa sau inexistenţa unei abateri disciplinare şi a vinovăţiei, sub aspectul încălcării îndatoririlor care revin profesiei de poliţist, având în vedere că acesta este şi desemnat, la nivelul Poliţiei Capitalei, să coordoneze activităţile specifice de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

- Advertisement -

Un bărbat care trebuia să fie în carantină, găsit la petrecere la Hanul lui Manuc

De asemenea, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor în cazul unei persoane depistate în acelaşi restaurant, care figura carantinată în judeţul Călăraşi din 16 ianuarie.

Vă reamintim că poliţiştii au intervenit vineri seara în Centrul Vechi al Bucureştiului pentru a opri o petrecere cu zeci de persoane organizată în restaurantul Hanul lui Manuc în condiţiile în care acest lucru este interzis din cauza pandemiei de coronavirus. Între petrecăreţi s-au aflat comisar-șef Radu Gavriș, director general adjunct al Poliției Capitalei, Ioan Costel, Alexandru Solatan și procurorii Florin Baran Florin și Codruț Popoiu de la Parchetul Tribunalului București, potrivit stiripesurse.ro.

25 de persoane au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 17.500 de lei. De asemenea, proprietarul restaurantului în incinta căruia au fost depistaţi petrecăreţii a primit o sancţiune contravenţională, în valoare de 5.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, peste 6.500 de poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale, au desfăşurat 823 de acţiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecţie sanitară la nivel naţional.

Au fost verificaţi 4.060 de operatori economici, 243 de operatori de transport persoane, 7.693 de locaţii obiective de interes (restaurante, terase autoservire, fastfood-uri etc.) şi 54.104 de persoane. Au fost aplicate peste 4.124 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 760.280 de lei.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x