Tuesday, April 16, 2024

Raed Arafat, detalii în exclusivitate despre incendiul de la Matei Balș. Ce a văzut când a ajuns la spital

Must Read

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a adus, vineri seară, la Punctul de întâlnire, detalii suplimentare în exclusivitate despre incendiul de la Institutul Matei Balș în urma căruia 5 oameni și-au pierdut viața.

“Trebuie să vedem ce a fost exact, conjuctura incendiului. Nu putem să comentăm la acest moment care a fost cauza incendiului. Echipele de investigații îți fac treaba lor și s-ar putea să dureze această treabă pânâ stabilesc exact ce a fost acolo.

Poate că au fost mai mulți factori care l-au cauzat: uman, tehnic, orice poate să fie. Din câte știu, cel puțin din ce s-a afirmat astăzi de către managementul spitalului Matei Balș, rețeaua electrică a fost total renovată recent, că nu au fost improvizații, din ce spun dânșii. Dar ceva s-a întâmplat și anchetatorii trebuie să ne spună despre ce este vorba.

Iar, pe partea cealaltă, a fost un apel la ajutor unde forțele de intervenție compleze, integrate, și-au făcut treaba și și-au făcut-o bine”, a spus Raed Arafat, în emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

- Advertisement -

Un incendiu a izbucnit în vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balș, soldat cu cinci morți. Zeci de pacienți au fost evacuați la alte spitale bucureștene.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x