Thursday, August 11, 2022

Reacția acidă a lui Victor Ciutacu la adresa persoanelor care susțin că presa primește bani pentru promovarea vaccinării: ”Încă există proști”

Must Read

Jurnalistul a reacționat după ce mai multe persoane au acuzat presă că primește bani pentru promovarea vaccinării. Victor Ciutacu a explicat acest aspect printr-o postare pe Facebook.

Reacția acidă a lui Victor Ciutacu. Jurnalistul a explicat că toate clipurile publicitare sunt difuzate gratuit la solicitarea CNA și acuză că deși unii știu acest aspect, fac acuzații nefondate din răutate gratuită.

„Încă există proști plini de convingeri de nestrămutat care insistă că ne plătește guvernul să promovăm vaccinarea în masă. Cum să le explici puținteilor la minte, pe înțelesul lor, că spoturile pe care le văd ei pe tv sunt difuzate gratuit, la solicitarea politicoasă a CNA, în regim de utilitate publică? Mi-e teamă că e imposibil. Sigur, există și specia ticăloșilor, care știu adevărul, dar insistă în a pune rahat pe clanță.

Altfel, dacă ar fi cum zic proștii și ticăloșii, ăsta ar fi primul guvern din lume înjurat pe bani de toată presa pentru modul lamentabil în care se derulează camania de imunizare în masă a lu’ Pește Prăjit…

- Advertisement -

P.S. Din faimoasele 40 de milioane de euro (după unii inepți, chiar 50) cu care ne-a mai cumpărat o dată stăpânirea să promovăm prin clipuri publicitare binefacerile măștilor de protecție, încă nu s-a ajuns la plata a 10 milioane de euro; pentru toată presa doritoare la un loc, juma de an”, scrie Ciutacu pe Facebook.

Reacția acidă a lui Victor Ciutacu

Jurnalistul a reacționat după ce platforma de vaccinare COVID a picat chiar din primele clipe în care a fost disponibilă. În Capitală și în Cluj deja nu mai sunt locuri disponibile pentru administrarea vaccinului COVID, în timp ce în alte județe din țară rămân doze disponibile, iar doritorii se pot vaccina, deși nu fac parte din etapa a doua de vaccinare.

Jurnalistul s-a dezlănțuit pe rețelele sociale după ce platforma de înscriere a picat, iar în Capitală nu mai există locuri libere pentru persoanele care doresc să se vaccineze. Victor Ciutacu crede că Valeriu Gheorghiță, medicul responsabil de campanie, trebuie să fie demis cu celeritate.Reamintim că în cadrul etapei a doua se pot imuniza persoanele de peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice și personalul din domeniile esențiale.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This