Friday, December 3, 2021

Regulă pentru sute de mii de români. E obligatoriu! Veți rămâne fără cont la bancă

Must Read

Sute de mii de români riscă să rămână fără conturi dacă nu respectă aceste reguli impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Mai mult decât atât, pot primi și o amendă usturătoare.

Sute de mii de români sunt vizați după ce Marea Britanie a anunțat că va redeschide băncile. Acestea sunt considerate insituții esențiale în Regat. Având în vedere că pandemia de coronavirus nu s-a terminat încă, oamenii sunt sfătuiți să folosească internet banking.

Totuși, dacă acest lucru nu este posibil, ei pot veni la sucursale, însă trebuie să poarte masca de protecție. Este de menționat că singurele persoane care au voie fără masca de protecție sunt cei au primit contraindicație de la medic, arată publicația The Sun.

Ce pedepse pot primi acești români dar și ceilalți care nu respectă regulile

Este deja cunoscut faptul că, pentru nepurtarea măștii, în Marea Britanie, se dau amenzi de la 200 până la 6.400 de lire, însă, potrivit noilor reglementări, băncile au primit undă verde să blocheze imediat conturile clienților care nu respectă regulile. Sursa anterior menționată arată că, până acum, această sancțiune nu a fost aplicată.

- Advertisement -

Șeful rețelei bancare HSBC a declarat că această măsură se va lua și pentru clienții recalcitranți. Măsura se aplică atât pentru români cât și pentru restul clieților.

„Dacă ne vizitați în sucursale, vă rugam să purtați mască și să păstrați o distanță sigură față de ceilalți. Totuși, vă rugam să luați în considerare operațiunile bancare făcute din siguranța casei dumneavoastră.

Dacă veniți în sucursale, trebuie să vă conformați regulilor. În cazul în care unele persoane se pun singure în pericol, sau îi pun în pericol pe colegii noștri, ne rezervăm dreptul de a le închide contul” a declarat Jackie Uhi, șeful HSBC Bank.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată casa în care locuiește miliardarul Elon Musk. Condițiile modeste în care trăiește cel mai bogat om al lumii VIDEO

Elon Musk știe să facă afaceri, iar acest lucru i-a adus și titlul de cel mai bogat om al planetei,...
- Advertisement -

More Articles Like This