Friday, March 29, 2024

Reprezentant DSP, despre vaccinurile din cutia de pizza: „Cartonul are proprietăți izolatoare”

Must Read

Un reprezentant al DSP Ialomița, Valentin Spătărelu, a vorbit despre vaccinul transportat în cutii de pizza în Slobozia.

„Flacoanele de vaccin așa au venit ambalate, în cutia pe care o aveți dumneavoastră în imagini. Sunt niște cutii de carton practic, ambalajul este conform procedurii. Cartonul are și proprietăți izolatoare. Vaccinul a fost recepționat la 2,2 grade Celsius, deci perfect integrat în procedură, sub 8 grade. De la nivelul DSP Ialomița a fost făcută împărțirea dozelor. Au fost doze transmise către Spitalul Țăndărei, Fetești și Slobozia”, a transmis Spătărelu, la Digi 24.

Întrebat despre posibilitatea de alterare a vaccinurilor din cauza transportului în cutii de pizza, el a răspuns: „Sub nicio formă. Cred că sunt cele mai sigure măsuri de transport, în cutii izoterme care au niște data loggere care monitorizează permanent și verificabil temperatura din interiorul cutiei și vă garantez că au fost respectate toate prevederile”.

Sursa: dcnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x