Thursday, August 11, 2022

Sony vine cu o alternativă la Netflix. Bravia Core promite streaming cu calitate aproape lossless

Must Read

Noile televizoare Sony Bravia XR le vor permite utilizatorilor să vizioneze filme la cea mai înaltă calitate disponibilă pentru consumatori prin noua platformă Bravia Core, transmite compania.

Conform The Verge, clienții care achiziționează noile TV-uri vor putea alege dintre mai multe filme Sony Pictures și le vor putea viziona prin tehnologia „Pure Stream”, care atinge definiție 4K, de calitate Blu-ray, „aproape fără compresie”. În timp ce majoritatea serviciilor de streaming precum Netflix au nevoie de 15-25 Mbps pentru filmele și serialele 4K, noul serviciu Sony va avea nevoie de până la 80 Mbps.

Platforma vine deja descărcată pe noile Bravia XR, MASTER Series Z9J 8K (LED), MASTER Series A90J și A80J (OLED), dar și X95J și X90J 4K (LED) și se utilizează un sistem de vouchere. Depinzând de modelul cumpărat, clientul primește un număr de credite. Acele credite pot fi folosite pentru mai multe filme noi. Nu este clar deocamdată dacă titlurile vor rămâne în posesia utilizatorului după ce sunt cumpărate. Totuși, Bravia Core nu va înlocui Netflix, ci va oferi o platformă pentru a arăta clienților adevăratele capacități ale TV-ului cumpărat.

- Advertisement -

Sursa: dcnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This