Monday, June 21, 2021

Studentii de la Medicina nu pot face practica in spitale daca nu se vaccineaza impotriva COVID-19

Must Read

Studentii de la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj nu vor putea intra in nici un spital pentru a face practica medicala, daca nu se vaccineaza anti-Covid.

Decizia a fost anuntata de rectorul Anca Buzoianu, care spune ca in felul acesta se incearca protejarea pacientilor.

Aproximativ 90% dintre studentii de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj s-au vaccinat deja anti-Covid, relateaza Europa FM.

Potrivit conducerii Universitatii, doar la specializarile medii precum asistenta medicala, kinetoterapie si recuperare exista cursanti care nu vor sa se vaccineze.

Rectorul unversitatii din Cluj Anca Buzoianu a anuntat ca cine va refuza vaccinul anti-Covid din randul studentilor nu va putea intra in nici un spital din Cluj pentru stagiile de practica medicala, cel putin deocamdata.

- Advertisement -

Rectorul a mai precizat ca se cauta solutii alternative pentru cei care refuza vaccinarea si se iau in calcul mai multe variante pentru ca viitorii medici sa poata face practica, dar momentan nici un student de la medicina, care nu s-a vaccinat, nu va intra in spitalele de stat.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Puterea dividendelor în investiții

PUTEREA CAPITALIZĂRII: Dividendele sunt adesea trecute cu vederea, dar reprezintă cel puțin 1/3 din randamentele acțiunilor pe termen lung...
- Advertisement -

More Articles Like This