Friday, April 19, 2024

Studiile arată că vaccinul dezvoltat de AstraZeneca este 100% eficient în prevenirea complicațiilor severe și ar putea salva milioane de vieți. Când va fi aprobat

Must Read

Vaccinul produs de AstraZeneca este la fel de eficient ca cele produse de Pfizer și Moderna, care au fost deja aprobate. Studiile au demonstrat că și acest ser este capabil să protejeze 95% dintre pacienți și este „100% eficient” în prevenirea complicațiilor severe care necesită internare, spune directorul executiv al companiei, Pascal Soriot, potrivit thetimes.co.uk.

Vaccinul dezvoltat de Universitatea Oxford și AstraZeneca ar putea fi aprobat săptămâna aceasta, după rezultatele încurajatoare obținute.

Înalți oficiali guvernamentali se așteaptă ca Agenția de Supraveghere a Medicamnetelor să dea aprobarea cel târziu joi, accelerând imunizarea a 15 milioane de oameni care ar putea ajunge în spital dacă s-ar infecta.

România ar putea primi aproximativ 10 milioane de doze de vaccin

România va putea accesa 10 milioane de vaccinuri pe baza contractului semnat de Comisia Europeană cu BioNTtech/Pfizer. Premierul României a precizat că ”săptămâna viitoare vom primi în jur de 144.000 de doze”.

- Advertisement -

De asemenea, premierul României a precizat că „săptămâna viitoare vom primi în jur de 144.000 de doze, în total, România va avea în jur de 10 milioane de doze de vaccin”, a spus premierul României, Florin Cîțu, la Institutul de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino” la sosirea primei tranșei de 10.000 de doze de vaccinuri împotriva COVID-19 de la BioNTtech/Pfizer.

Sursa: b1tv.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x