Tuesday, May 17, 2022

Studiile arată că vaccinul dezvoltat de AstraZeneca este 100% eficient în prevenirea complicațiilor severe și ar putea salva milioane de vieți. Când va fi aprobat

Must Read

Vaccinul produs de AstraZeneca este la fel de eficient ca cele produse de Pfizer și Moderna, care au fost deja aprobate. Studiile au demonstrat că și acest ser este capabil să protejeze 95% dintre pacienți și este „100% eficient” în prevenirea complicațiilor severe care necesită internare, spune directorul executiv al companiei, Pascal Soriot, potrivit thetimes.co.uk.

Vaccinul dezvoltat de Universitatea Oxford și AstraZeneca ar putea fi aprobat săptămâna aceasta, după rezultatele încurajatoare obținute.

Înalți oficiali guvernamentali se așteaptă ca Agenția de Supraveghere a Medicamnetelor să dea aprobarea cel târziu joi, accelerând imunizarea a 15 milioane de oameni care ar putea ajunge în spital dacă s-ar infecta.

România ar putea primi aproximativ 10 milioane de doze de vaccin

- Advertisement -

România va putea accesa 10 milioane de vaccinuri pe baza contractului semnat de Comisia Europeană cu BioNTtech/Pfizer. Premierul României a precizat că ”săptămâna viitoare vom primi în jur de 144.000 de doze”.

De asemenea, premierul României a precizat că „săptămâna viitoare vom primi în jur de 144.000 de doze, în total, România va avea în jur de 10 milioane de doze de vaccin”, a spus premierul României, Florin Cîțu, la Institutul de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară ”Cantacuzino” la sosirea primei tranșei de 10.000 de doze de vaccinuri împotriva COVID-19 de la BioNTtech/Pfizer.

Sursa: b1tv.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Rușii au obținut (sau sunt pe cale să obțină) controlul complet asupra orașului Mariupol. În ultimele 24 de ore au bombardat puternic în Donbas,...

Căderea Mariupolului și încheierea operațiunilor militare de la Azovstal. Nu este clar dacă în interiorul uzinei metalurgice Azovstal au...
- Advertisement -

More Articles Like This