Friday, March 29, 2024

Taxele au explodat în toată România. Care este cel mai scump judeţ din ţară: „Ni s-au mărit taxele de 320 de ori. Nu este posibil”

Must Read

Taxele şi impozitele din toată România au fost majorate cu nu mai puţin de 3,8%. Totuşi, există locui în care dările la stat au explodat cu mult.

Taxele au explodat în toată România. Astfel, în Corbeanca majorarea este nu mai mică de 50%, în timp ce la Sibiu taxa de salubritate a crescut cu 300%.

Taxe au explodat în toată România. Locurile unde dările la stat au luat avânt de-a dreptul

După ce Guvernul Cîţu a îngheţat salariile bugetarilor, taxele au explodat de-a dreptul în unele oraşe. La Sibiu, taxa de salubritate a atins un record nemaivăzut. Este cea mai majorare din istorie, atunci când vorbim despre o taxă. Cel mai mult vor plăti sibienii care locuiesc singuri.

„Ni s-au mărit taxele de 320 de ori. Nu este posibil. De la 113 lei cât trebuia să plătească o persoană pe raza judeţului Sibiu, cei de la salubritate ne-au făcut 430 de lei. Judeţul Sibiu e cel mai scump din ţară la ora actuală!

- Advertisement -

Dacă nu ştii să iei o decizie întrebi cetăţeanul! Dacă nu ştii să iei o decizie cetăţeanul te va învăţa! Nu vrei să iei o decizie bună? Cetăţeanul te va obliga.”, a spus un locatar, pentru Observator.

Taxele au crescut cu nesimţire şi lângă Capitală. Impozitele mărite cu peste 50%

În Corbeanca, toate taxele şi impozitele au crescut cu 53,8%. Mai mulţi dintre consilieri spun că au votat o creştere de doar 3,8% şi îl acuză pe primar că nu le-a prezentat complet proiectul.

„Taxele s-au majorat cu 53,8%. 3,8% reprezintă rata inflaţiei care se calculează în fiecare an. 50% reprezintă o majorare în baza unui referat trimis de primar, dar care nu se regăseşte în proiectul de hotărâre votat de consiliul local. Am comunicat cu instituţia prefectului ilfov pe care l-am înştiinţat de această hotărâre ilicită.

Prefectul de Ilfov face acum verificări. În paralel, răspunsul primarului este simplu.”, a spus Ştefan Apăteanu, consilier local Primăria Corbeanca.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x