Sunday, November 27, 2022

Taxele au explodat în toată România. Care este cel mai scump judeţ din ţară: „Ni s-au mărit taxele de 320 de ori. Nu este posibil”

Must Read

Taxele şi impozitele din toată România au fost majorate cu nu mai puţin de 3,8%. Totuşi, există locui în care dările la stat au explodat cu mult.

Taxele au explodat în toată România. Astfel, în Corbeanca majorarea este nu mai mică de 50%, în timp ce la Sibiu taxa de salubritate a crescut cu 300%.

Taxe au explodat în toată România. Locurile unde dările la stat au luat avânt de-a dreptul

După ce Guvernul Cîţu a îngheţat salariile bugetarilor, taxele au explodat de-a dreptul în unele oraşe. La Sibiu, taxa de salubritate a atins un record nemaivăzut. Este cea mai majorare din istorie, atunci când vorbim despre o taxă. Cel mai mult vor plăti sibienii care locuiesc singuri.

„Ni s-au mărit taxele de 320 de ori. Nu este posibil. De la 113 lei cât trebuia să plătească o persoană pe raza judeţului Sibiu, cei de la salubritate ne-au făcut 430 de lei. Judeţul Sibiu e cel mai scump din ţară la ora actuală!

- Advertisement -

Dacă nu ştii să iei o decizie întrebi cetăţeanul! Dacă nu ştii să iei o decizie cetăţeanul te va învăţa! Nu vrei să iei o decizie bună? Cetăţeanul te va obliga.”, a spus un locatar, pentru Observator.

Taxele au crescut cu nesimţire şi lângă Capitală. Impozitele mărite cu peste 50%

În Corbeanca, toate taxele şi impozitele au crescut cu 53,8%. Mai mulţi dintre consilieri spun că au votat o creştere de doar 3,8% şi îl acuză pe primar că nu le-a prezentat complet proiectul.

„Taxele s-au majorat cu 53,8%. 3,8% reprezintă rata inflaţiei care se calculează în fiecare an. 50% reprezintă o majorare în baza unui referat trimis de primar, dar care nu se regăseşte în proiectul de hotărâre votat de consiliul local. Am comunicat cu instituţia prefectului ilfov pe care l-am înştiinţat de această hotărâre ilicită.

Prefectul de Ilfov face acum verificări. În paralel, răspunsul primarului este simplu.”, a spus Ştefan Apăteanu, consilier local Primăria Corbeanca.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

The Most Watched YouTube Videos and How Much Revenue They Generated

Created in 2005, YouTube has become the world’s most popular video streaming service. With 2.5 billion users each month,...
- Advertisement -

More Articles Like This