Tuesday, March 19, 2024

Un bărbat a murit după ce a făcut a doua oară COVID-19. Este primul caz de acest gen din Germania

Must Read

Un bărbat care s-a infectat a doua oară cu virusul SARS-CoV-2 a murit în sudul Germaniei, acesta fiind primul caz din ţară în care o persoană a decedat în urma reinfectării cu coronavirus, relatează dpa, preluată de Agerpres.

Cazul bărbatului din Germania ar putea fi al treilea din lume în care o persoană moare în urma reinfectării, a relatat presa locală, după ce o olandeză a decedat din aceleaşi cauze în octombrie. De asemenea, în Israel, un rezident al unui cămin de bătrâni a murit în urma reinfectării cu COVID-19.

Bărbatul de 73 de ani, care locuia în landul sud-vestic Baden-Wuerrtemberg, a fost prima dată infectat cu virusul în luna aprilie. El s-a reinfectat cu COVID-19 în decembrie şi a fost testat pozitiv la începutul lunii ianuarie. Bărbatul a murit de pneumonia provocată de COVID-19 şi după cedarea mai multor organe cauzată de septicemie.

„Nu există niciun indiciu că ar fi avut una dintre noile variante de coronavirus”, a subliniat Stefan Brockmann, un oficial german în domeniul sănătăţii. Bărbatul avea unele probleme de sănătate şi probabil nu a dezvoltat o imunitate puternică când a fost infectat prima dată, a precizat Brockmann. Şansele ca o persoană să se reinfecteze sunt mici, a explicat el, deşi au existat câteva cazuri izolate când pacienţii nu au dezvoltat suficienţi anticorpi după prima infectare.

- Advertisement -

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x