Tuesday, March 21, 2023

Un preot caterisit, condamnat la închisoare, ţine slujbe într-o biserică scoasă la vânzare de ANAF, în Constanţa

Must Read

Situație scandaloasă in Constanța. Un fost călugăr condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare pentru tentativă de transmitere a virusului HIV continuă să încalce legea. Slujește sub numele de preotul Macarie într-o biserică ridicată pe un teren scos la vânzare de către ANAF. Asta deși bărbatul a fost exclus din rândurile bisericii ortodoxe după un val de infracțiuni.

Nicolae Sima sau ”părintele Macarie”, așa cum e cunoscut printre enoriașii constănțeni, continuă să slujească, deși a fost exclus din rândurile bisericii ortodoxe încă de acum 13 ani.

Asta după ce ar fi furat din cutia milei și le-ar fi prezentat credincioșilor drept autentice mai multe moaște false. Iar seria nelegiuirilor nu se oprește aici.

Fostul călugăr ar fi obișnuit să organizeze false slujbe de exorcizare.

- Advertisement -

Așa-zisul preot a ajuns în vizorul polițiștilor și în anul 2012. Atunci, Nicolae Sima a fost reținut după ce ar fi plătit doi adolescenți pentru a întreține relații sexuale cu el.

A ieșit din închisoare după doar o zi, pentru că judecătorii nu l-au considerat un pericol public. Trei ani mai târziu, bărbatul se întoarce în spatele gratiilor pentru că ar fi întretinut relaţii sexuale cu un bărbat fără să-i spună că este infectat cu virusul HIV.

Pedeapsa primită a fost de doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare.

De îndată ce s-a văzut ieșit din arest, bărbatul și-a reluat practica bisericească. De trei ani slujește într-un lăcaș de cult construit la ieșirea din Constanța, scos la vânzare de ANAF.

O echipă Antena 3 a încercat să stea de vorbă cu falsul preot, însă enoriașii au făcut scut în jurul său

Falsul preot a înființat și o așa-zisă asociație umanitară. Astfel, hoinărește prin spitale și împarte daruri copiilor, îmbrăcat în haine preotești.

În toate acţiunile, Nicolae Sima poartă haine preoţeşti.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Donald Trump revine pe Facebook, după doi ani în care a fost banat: “I’M BACK!”

Donald Trump a revenit pe Facebook, după ce a fost interzis în 2021, spunându-le celor care îl urmăresc pe...
- Advertisement -

More Articles Like This