Friday, March 29, 2024

Un preot caterisit, condamnat la închisoare, ţine slujbe într-o biserică scoasă la vânzare de ANAF, în Constanţa

Must Read

Situație scandaloasă in Constanța. Un fost călugăr condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare pentru tentativă de transmitere a virusului HIV continuă să încalce legea. Slujește sub numele de preotul Macarie într-o biserică ridicată pe un teren scos la vânzare de către ANAF. Asta deși bărbatul a fost exclus din rândurile bisericii ortodoxe după un val de infracțiuni.

Nicolae Sima sau ”părintele Macarie”, așa cum e cunoscut printre enoriașii constănțeni, continuă să slujească, deși a fost exclus din rândurile bisericii ortodoxe încă de acum 13 ani.

Asta după ce ar fi furat din cutia milei și le-ar fi prezentat credincioșilor drept autentice mai multe moaște false. Iar seria nelegiuirilor nu se oprește aici.

Fostul călugăr ar fi obișnuit să organizeze false slujbe de exorcizare.

- Advertisement -

Așa-zisul preot a ajuns în vizorul polițiștilor și în anul 2012. Atunci, Nicolae Sima a fost reținut după ce ar fi plătit doi adolescenți pentru a întreține relații sexuale cu el.

A ieșit din închisoare după doar o zi, pentru că judecătorii nu l-au considerat un pericol public. Trei ani mai târziu, bărbatul se întoarce în spatele gratiilor pentru că ar fi întretinut relaţii sexuale cu un bărbat fără să-i spună că este infectat cu virusul HIV.

Pedeapsa primită a fost de doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare.

De îndată ce s-a văzut ieșit din arest, bărbatul și-a reluat practica bisericească. De trei ani slujește într-un lăcaș de cult construit la ieșirea din Constanța, scos la vânzare de ANAF.

O echipă Antena 3 a încercat să stea de vorbă cu falsul preot, însă enoriașii au făcut scut în jurul său

Falsul preot a înființat și o așa-zisă asociație umanitară. Astfel, hoinărește prin spitale și împarte daruri copiilor, îmbrăcat în haine preotești.

În toate acţiunile, Nicolae Sima poartă haine preoţeşti.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x