Sunday, July 25, 2021

Un preot din Sibiu cere oprirea campaniei de vaccinare: ”Românii nu vor să fie cobaii nimănui. Opriți experimentele”

Must Read

Un preot din Sibiu, îndrumător de doctorat în cadrul Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România, cere oprirea campaniei de vaccinare COVID din țară.

Un preot din Sibiu cere oprirea campaniei de vaccinare. Bărbatul a trimis o scrisoare în calitate de președinte al Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România în care susține că românii nu sunt cobaii nimănui, iar campania de vaccinare ar trebui oprită. Sunat de reporterii Turnul Sfatului, preotul a refuzat să comenteze cele scrise în scrisoare.

În a doua jumătate a lunii decembrie, pe site-ul Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România a apărut o scrisoare deschisă către Guvernul României, Ministerul Sănătății și către întreaga societate civilă, semnată de preotul Vasile Mihoc. În scrisoare li se cere autorităților române să oprească vaccinarea împotriva COVID.

Un preot din Sibiu cere oprirea campaniei de vaccinare. În scrisoare se susține că vaccinul este bazat pe tehnologii controversate, fără cunoașterea recțiilor adverse și fără o informare prealabilă a cetățenilor.

- Advertisement -

„În concluzie, considerăm că decizia de a vaccina populația cu vaccinuri insuficient testate, bazate pe tehnologii controversate, inacceptabile din punct de vedere bioetic, moral și creștin, fără studii clinice, fără cunoașterea efectelor adverse și fără o informare prealabilă a cetățenilor reprezintă un act ilegal, neconstituţional şi abuziv, care pune în pericol sănătatea populației, reprezentând totodată un afront adus drepturilor și libertăților cetățenești. Românii nu vor să fie cobaii nimănui! Opriți experimentele pe români! Numai Adevărul ne poate face liberi, iar în afara lui riscăm primejdia autodistrugerii!”, se încheie scrisoarea deschisă.

Încă două noi mutaţii de COVID-19, descoperite în SUA

Cercetătorii din Statele Unite au detectat două noi variante ale virusului SARS-CoV-2 care ar putea fi mai contagioase şi care se comportă precum tulpina britanică. Acestea sunt concluziile unui studiu din care reiese că una dintre aceste mutaţii este dominantă în capitala statului american Ohio.

Descoperirea a încă două noi mutaţii de COVID-19 a pus pe jar oamenii de ştiinţă din Statele Unite. Studiile acestora arată că una dintre variantele virusului SARS-CoV-2 a suferit mutaţii precum s-a întâmplat în cazul tulpinii britanice.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

VIDEO. Jean-Claude Van Damme, filmat într-o mașină alături de români, ascultând manele

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta...
- Advertisement -

More Articles Like This