Tuesday, April 16, 2024

Un șofer moldovean a intrat cu un Audi pe gheață. Stratul subțire s-a spart sub mașină (VIDEO)

Must Read

Un șofer moldovean a intrat cu un Audi pe gheață. Nu s-a gândit nicio clipă că stratul subțire poate să cedeze. Totuși s-a întâmplat.

Autoritățile din Republica Moldova i-au avertizat pe cetățeni să nu încerce să intre pe lacurile înghețate, oricât de mici sunt temperaturile și oricât de groasă pare gheața. Pot fi oriunde zone în care stratul de gheață nu este suficient de rezistent, a atras atenția Inspectoratul pentru Situații de Urgență de peste Prut. Totuși un șofer s-a gândit că știe el mai bine. Așa că a făcut exact pe dos. Și nu a intrat singur pe gheață, ci cu mașina, un Audi de peste o tonă și jumătate. Previzibil, mașina nu s-a mai întors pe uscat.

În imagini se poate observa vehiculul scufundat aproape în întregime. Șoferul iresponsabil a reușit să iasă prin trapa de pe acoperiș și s-a refugiat pe capacul portbagajului. Pe filmare se aud vocile prietenilor săi care îi spun să sară. Unul dintre ei îi întinde un băț, dar în direcția aceea, gheața este deja crăpată.

Șoferul sare, în cele din urmă, și înaintează pe burtă, în timp ce o altă bucată de gheață se desprinde sub greutatea sa. Reușește să ajungă, în cele din urmă, într-un loc sigur. Mașina sa se scufundă încet, dar sigur.

- Advertisement -

Filmarea cu mașina pe gheață a ajuns și pe mâna autorităților

Filmarea a ajuns în redacția Autoblog.md. O altă înregistrare care a ajuns în posesia jurnaliștilor arată de la distanță exact momentul în care gheața s-a spart sub sedanul german. Prietenii șoferului se amuză la început. Dar când își dau seama că situația este gravă, aleargă spre locul respectiv, sperând să-i poată fi de ajutor.

Poliția l-a identificat rapid pe șoferul care și-a pierdut mașina în apele înghețate. Este vorba despre Victor, un tânăr în vârstă de 32 de ani, dintr-un sat din raionul Fălești din Republica Moldova. Incidentul a avut loc pe 19 ianuarie, în ziua în care în Moldova se sărbătorește pe rit vechi Boboteaza, considerată cea mai friguroasă zi din an. Pentru fapta sa, Victor a fost amendat cu 1.500 de lei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x