Friday, June 21, 2024

Veniturile Microsoft au crescut într-un an cât alții în zece

Must Read

În trimestrul în care a lansat o nouă consolă Xbox, Microsoft a înregistrat o creștere a veniturilor cu 40% în categoria de conținut și servicii Xbox. Divizia globală de calcul personal a crescut cu 14% față de anul anterior.

Pe 26 ianuarie, Microsoft a anunțat câștigurile din al patrulea trimestru, compania înregistrînd venituri de 43,1 miliarde de dolari, o creștere de 17% față de aceeași perioadă a anului precedent. Venitul net, în plus, a fost de 15,5 miliarde de dolari, o creștere cu 33% față de al patrulea trimestru al anului 2019. Performanța a depășit toate așteptările.

Compania a înregistrat venituri de 37,2 miliarde de dolari în al treilea trimestru.

Puteti investi si tranzactiona actiunile Microsoft prin platformele:

Printre punctele forte ale câștigurilor s-a numărat creșterea cu 11% a veniturilor din produsele Office Commercial și din serviciile cloud, în timp ce produsele Office pentru consumatori și serviciile cloud au crescut cu 7%. Și veniturile din LinkedIn au crescut cu 23% în ultimul trimestru al anului 2019.

„Am asistat în ultimul an la începutul unui al doilea val de transformare digitală, care cuprinde fiecare companie și fiecare industrie”, a declarat Satya Nadella, director executiv al Microsoft.

- Advertisement -

Ea spune că în prezent „construirea propriei capacități digitale este noua monedă care determină rezistența și creșterea fiecărei organizații”.

Microsoft asigură această schimbare cu cea mai mare și mai cuprinzătoare platformă cloud din lume”, a mai spus Nadella.

Având 35% din volumul de muncă în cloud, gata să atingă aproape 55% până în 2022, credem că această schimbare, care i-a făcut pe oameni să muncească de acasă, a accelerat tendința cloud. Tot mai mulți șefi de companii sunt acum obligați să facă față noii realități și să meargă înainte, spune analistul Daniel K. Ives de la Wedbush Securities.

„Accelerarea cererii pentru ofertele noastre diferențiate a condus la venituri comerciale în cloud la 16,7 miliarde de dolari, în creștere cu 34% de la an la an”, a declarat Amy Hood, vicele executiv și directorul financiar al companiei. „Continuăm să beneficiem de investițiile noastre în domenii strategice, cu creștere ridicată.”

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat

Vrei să faci bani și nu știi cum? Înscrie-te pe MaiorArmy.ro în prima armată de investitori la bursă din România și...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x