Tuesday, April 23, 2024

Violeta Vijulie, REPLICĂ după CONFLICTUL Boc – Voiculescu: Nelu Tătaru să REVINĂ. M-am ÎNGROZIT, îl ia în RÂS

Must Read

Violeta Vijulie îl cere pe Nelu Tătaru înapoi la Ministerul Sănătății.

Violeta Vijulie, șeful Agenției Naționale a Funcționarilor Public, a avut o replică acidă după ce Emil Boc l-a făcut praf în direct pe Vlad Voiculescu.

“Dacă doar ați citit despre disputa dintre Emil Boc și Vlad Voiculescu sigur ați înțeles foarte puțin pentru că doar 7% din comunicare este verbală și a fost transcris. Restul de 93% din actul de comunicare e format din 38% paraverbal (tonul vocii, intesitate, ritm, râs, plâns) si 55% comunicare nonverbală (postură, mișcare, mimică, gestică) și poate schimba radical cei 7% de verbal.

Când am citit, părea un schimb de replici destul de echilibrat, totuși, primarul Boc se evidenția prin claritate și argumentație. Când am ascultat înregistrarea, m-am îngrozit, pur și simplu, cum ministrul sănătății ia în derâdere procesul de vaccinare, dar și faptul că a aruncat în OUG prevederea că banii pentru centre trebuie să fie asigurați de primari, fără ca asta să fie legal și fără să existe posibilitatea ca toți primarii să poate face asta, chiar cu riscuri mari.

- Advertisement -

NU a fost niciun “atac dur”! Au fost argumente raționale și profesioniste împotriva unui discurs superficial și ironic cu privire la pandemia care ne omoară rudele și prietenii! În timp ce Emil Boc vorbește profesionist și aplicat, Vlad Voiculescu îl ia în răs și îl întreabă de ce nu-l sună pe prim-ministru.

Primarul Clujului nu are de ce să sune primul ministru pentru că: – știe exact cum trebuie să arate un OUG dpdv al tehnicii legislative, nu numai pentru că a fost prim-ministru, ci si pentru că este un foarte respectat profesor de drept,- OUG se fac în ministerele de resort, in acest caz, in ministerul sănătății pentru vaccinare. Dr. Nelu Tataru ar trebui să revină la minister”, a scris Violeta Vijulie, pe pagina de Facebook.

Sursa: dcnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x