Wednesday, May 18, 2022

Vlad Voiculescu, umilit crunt de un deputat liberal: Am încredere în profesioniștii din Sănătate

Must Read

Umilință fără precedent la adresa noului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Deputatul liberal Daniel Gheorghe susține că nu are niciun fel de încredere în acesta.

Deputatul liberal, Daniel Gheorghe, spune că nu are încredere în Vlad Voiculescu. Totodată, acesta a mai subliniat faptul că apreciază, de exemplu, efortul depus de ministrul liberal al Sănătății, Nelu Tătaru, dar și de echipa liberală în această luptă extrem de grea cu pandemia de coronavirus.

În ceea ce privește campania de vaccinare anti-covid, Daniel Gheorghe este optimist.

”Sunt convins că această campanie va fi dusă la bun sfârșit!”, a declarat deputatul liberal, la Antena 3.

- Advertisement -

Întrebat dacă are sau nu încredere în Vlad Voiculescu, Daniel Gheorghe a răpsuns clar negativ. el a mai precizat că are încredere mai mare în specialiști și profesioniști din sănătate, în special în campania de vaccinare.

”În Vlad Voiculescu? Nu! Am încredere în guvernul Partidului Național Liberal și am încredere în profesioniștii din Sănătate și în specialiștii în această campanie de vaccinare. Apreciez foarte mult munca pe care Partidul Național Liberal, prin Nelu Tătaru și echipa dumnealui a dus-o în sectorul sănătății publice și, de asemenea, apreciez specialiștii din acest domeniu”, a mai spus acesta.

Rafila are încredere în Vlad Voiculescu

De cealaltă parte, se pare că profesorul Alexandru Rafila are mare încredere în Vlad Voiculescu. Acesta declara în urmă cu câteva săptămâni că noul ministru este cu mult peste Nelu Tătaru.

Întrebat, pe care ministru l-ar vedea mai bun pentru criza pe care o traversăm, pe Vlad Voiculescu sau pe Nelu Tătaru, profesorul Alexandru Rafila a fost destul de clar.

”Cu siguranță domnul Vlad Voiculescu nu va fi un ministru mai slab decât domnul Nelu Tătaru”. Vlad Voiculescu cunoaște sistemul de sănătate, cu toate că nu este medic. Acuma, lucrul pe care eu îl aștept de la el și, mă rog, îl așteptăm cu toții, este să dovedească că are o vocație a construcției în sistemul de sănătate (…) Eu sper ca dl. Voiculescu să găsească în medici, inclusiv în cadrele didactice, nu niște adversari, ci niște parteneri”, a spus Alexandru Rafila, reamintind că în mandatul precedent Vlad Voiculescu nu a avut o relație prea bună cu mediul universitar medical pe care îl numise „UMF-istan”.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

După preluarea fabricilor Renault, Rusia anunță că va produce Duster sub marca Lada

Grupul auto Renault a anunţat luni că a finalizat vânzarea activelor sale din Rusia către statul rus dar a...
- Advertisement -

More Articles Like This