Friday, April 19, 2024

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot câștiga ușor bani, Racii se afirmă și negociază bine

Must Read

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână specială pentru că joi avem Lună Nouă în Vărsător. Luni și marți sunt zile foarte bune și practice și putem rezolva multe lucruri, în schimb miercuri și joi sunt ceva mai tensionate și am putea întâmpina ceva dificultăți poate cu prietenii.

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Au început de săptămână foarte motivant. Luni și marți vor să rezolve multe lucruri, se mobilizează și dau tot ce e mai bun. Chiar pot câștiga bani, însă miercuri și joi sunt zile tensionate, o persoane apropiat s-ar putea să-i dezamăgească.

- Advertisement -

La final de săptămână au nevoie să digere ce s-a întâmplat sau chiar să se consulte cu cineva.

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, prima parte a săptămânii aduce bune realizări în plan administrativ sau legat de niște acte. Ideile se leagă și lucrurile merg foarte bani. Miercuri și joi sunt tensiiuni mai ales dacă întâmpină dificultăți chiar administrative în legătură cu ce și-au propus.

În weekend chiar au nevoie de sprijinul unui prieten sau de ceva mai multă susținere.

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna aduce un interes, luni și marți, în special, pentru diverse avantaje pe care le pot obține de la colaboratorii apropiați, mai ales de la cei care sunt în vârstă, au experiență, sunt buni specialiști.

Atenție la cuvintele pe care le folosiți și la actele pe care le semnați pentru că puteți schimba direcția unei acțiuni. În weekend, Gemenii dispun de foartă multă intuiție.

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, săptămâna aduce luni și marți bune întâlniri, relații bune, negocieri foarte bune. Fac o impresie bună. Miercuri și joi aspectele sunt tensionate mai ales dacă au promis ceva și trebuie să se țină de promisiune.

Însă în weekend vin niște vești foarte bune, așa că zilele finalului de săptămână sunt foarte bune.

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, multă muncă, luni și marți, cu foarte mult spor, reușite și aprecierea celor din jur. Pot câștiga o oarecare faimă prin îndrăzneală și determinare. Mercuri și joi apar tensiuni și pot deveni orgolioși.

De aceea, în weekend au nevoie să facă un pas în spate, să-i mai asculte și pe ceilalți.

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, începutul de săptămână este minunat, pot primi vești de la superiori sau pe cale oficială din tot felul de hârtii. Miercuri și joi sunt foarte tensionate pentru că reapare un blocaj administrativ sau o limitare din partea unei autorități în legătură cu activitatea lor.

Lucrurile se calmează spre final de săptămână și văd cum pot pune problema pentru ca lucrurile să iasă bine.

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Au un început de săptămână foarte pragmatic, sunt mai preocupați de activitatea și de confortul lor. Fac un gest prin care își consolidează poziția și autoritatea. Miercuri și joi, tensiuinile sunt legate de cheltuieli sau de diverse situații pe care le consideră cam păguboase.

La final de săptămână e timp pentru clarificări, scuze și explicații.

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, prima parte a săptămânii începe energic și cu determinare. Luni și marți, ședințe, întâlniri, planificări, au niște scopuri foarte bine conturate și țin mult la câștigul lor. Miercuri și joi apar tensiuni, nu sunt siguri de loialitatea sau sinceritatea celor cu care colaborează sau nu este armonie în casă și nu se simt susținuți de cei apropiați.

În weekend, cu vorba dulce, pot obține foarte mult și știu să împace pe toată lumea.

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Sagetatori, săptămâna începe cu gând la bani și-i câștigă doar prin muncă. Pot primi niște propuneri de lucru. Miercuri și joi sunt tensiui legate de faptul că anumite activități cer o pregătire anume, poate nu se simt suficient de în exprtiză pentru a rezolva niște lucruri care apar. În weekend au nevoie de odihnă.

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, săptămâna începe foarte bine, sunt inspirați, au o formă bună și sufletească. Pentru miercuri și joi tensiuni legate de bani și risipă financiară. În weeekend, ceva drumuri sau vizite.

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Încep lent săptămâna, dar aspectele sunt bune, poate chiar preferă să-și rezerve timp pentru ei, pentru a-și face agenda, un bilanț, a observa de la distanță ce s-a întâmplat până acum. Sunt foarte tensionați miercuri și joi și pot simți nevoia unei schimbări de ritm. Pentru weekend, aspecte foarte bune, de mobilizare și pun în practică ce și-au propus.

8-14 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, săptămâna începe bine, mai ales sub aspect social. Sunt preocupați de diverse acțiuni sau proiecte care au impact, care sunt vizibile și în urma cărora pot primi mai multă apreciere de la cei din jur. Au o dispoziție generoasă. Miercuri și joi se plâng de lucrurile care nu sunt perfecte, nu le ies așa cum și-au dorit și asta poate pentru că ei au așteptări prea mari.

În weekend, trebuie să-și asculte sufletul și să analizeze cauzele unor dificultăți prin care trec.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x