Saturday, July 24, 2021

Blue Air lansează din 20 iunie zboruri directe din Cluj Napoca spre Constanţa şi Burgas. Compania analizează şi posibilitatea de a introduce un zbor spre Burgas şi din Bucureşti

Must Read

Compania aeriană Blue Air va conecta din 20 iunie Transilvania cu două dintre cele mai populare destinaţii de pe litoralul Mării Negre, adăugând zboruri directe din Cluj Napoca spre Constanţa şi Burgas (Bulgaria).

De asemenea, operatorul analizează posibilitatea introducerii unui zbor spre Burgas şi din Bucureşti.

Zborurile din Cluj Napoca sunt deja disponibile pentru rezervare, cu preţuri începând de la 29,99 euro / segment. Toate rezervarile includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Blue Air va avea două zboruri pe săptămână între Cluj Napoca şi Burgas, în zilele de miercuri şi duminică, şi tot două zboruri spre Constanţa, luni şi vineri.

„Suntem bucuroşi să ne extindem oferta cu două rute suplimentare extrem de solicitate din Cluj. Burgas şi Constanţa reprezinta pieţe strategice pentru reteaua Blue Air din Transilvania, iar lansarea primului nostru serviciu aerian low cost către Burgas este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima optiune de transport aerian pentru clienţii noştri. De asemenea, investigăm posibilitatea introducerii unui serviciu între baza noastră principală din Bucureşti şi Burgas, pentru a oferi o opţiune de călătorie rapidă şi la preţuri accesibile între aceste două oraşe importante şi pentru a conecta Burgas, via Bucureşti, cu toată reţeaua Blue Air. ”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

- Advertisement -

Compania operează avioane tip Boeing 737, iar în cei 16 ani de activitate a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

VIDEO. Jean-Claude Van Damme, filmat într-o mașină alături de români, ascultând manele

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta...
- Advertisement -

More Articles Like This