Friday, April 19, 2024

BreakingNews – Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR (surse) / Diana Şoşoacă: “Misoginism sau “politically correct”?”

Must Read

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), potrivit unor surse politice. Alianța AUR – Neamul Românesc a luat oficial sfârșit. Liderii AUR, Sorin Lavric și Claudiu Târziu, au luat decizia excluderii Dianei Șosoaca, cea mai proeminentă figură venită din partidul lui Ninel Peia.

Șosoacă e acuzată de relații mult prea apropiate cu senatorii altor formaţiuni și nerespectarea regulilor în interiorul grupului parlamentar. Țipete s-au auzit din interiorul grupului parlamentar de la Senat în urma ședinței de plen de astăzi. O voce foarte asemănătoare cu a Dianei Sosoaca spunea că pe ea nimeni nu o conduce și nu îi dă ordine.

Prima reacție publică a senatoarei a venit pe pagina de Facebook unde îl acuza pe Sorin Lavric de misoginism, motiv care ar sta in spatele hotărârii de excludere. Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), potrivit unor surse politice. Șoșoacă a refuzat să colaboreze cu colegii din AUR și a lansat și un atac la adresa unuia dintre lideri, după excludere.

”Culmea este ca si reprezentantul AUR in Biroul Permanent, Senatorul Sorin Lavric, a solicitat sa mi se închidă microfonul! Misoginism sau “politically correct”?”, e mesajul Dianei Șoșoacă cu trimitere la momentul în care erau prezentate cazurile de efecte adverse ale vaccinurilor Covid-19 în plenul Senatului.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x