Acasă ECONOMIE Investitii Coinbase a făcut 322 milioane dolari profit în 2020, datorită bitcoin și...

Coinbase a făcut 322 milioane dolari profit în 2020, datorită bitcoin și ethereum

0

Exchange-ul de criptomonede Coinbase, care se pregătește de listarea la bursă, a realizat un profit de peste 322 de milioane de dolari în anul 2020, în principal datorită tranzacțiilor cu bitcoin și ethereum, conform prospectului său, publicat joi.

Platforma americană de tranzacționare a criptomonedelor urmează să se listeze pe bursa Nasdaq, la New York , și și-a depus prospectul la Comisia de supraveghere a pieței de capital a SUA (SEC).

Coinbase a raportat în anul 2020 venituri totale de 1,27 miliarde dolari, în creștere substanțială de la 0,53 miliarde de dolari cât obținuse în 2019. Profitul net pe anul 2020 a fost de 322,3 milioane de dolari, după ce în anul 2019 ieșise pe pierderi cu 30 de milioane de dolari.

Puteti investi in Elrond si prin platformele:
Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Cea mai mare parte a veniturilor Coinbase au fost obținute di comisioanele de pe urma tranzacțiilor cu bitcoin și ethereum. 56% din volumul tranzacțiilor de pe platformă a fost cu cele două criptomonede. Exchange-ul vede însă un risc în faptul că majoritatea veniturilor sale depinde de aceste două criptomonede-lideri, deși a urmărit permanent diversificarea portofoliului său.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

De asemenea, la 31 decembrie 2020, Coinbase avea 1.249 de angajați, de 6 ori mai mulți față de anul 2017 (199 de angajați)

Exchange-ul de criptomonede Coinbase a fost fondat în anul 2012 la San Francisco, de  Brian Armstrong (CEO), fost inginer la site-ul de închirieri de locuințe Airbnb, și de Fred Ehrsam, fost trader în grupul financiar Goldman Sachs.

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version