Tuesday, March 19, 2024

Compania românească BIOCOMP se extinde internațional și în Țările Scandinave

Must Read

Compania românească BIOCOMP, producătoare de tehnologii de dezinfecție cu lumină ultravioletă de tip UV-C, a anunțat vineri extinderea internațională și în Țările Scandinave. În acest sens, va deschide un showroom în Danemarca cu ocazia sărbătorii celor 30 de ani de activitate.

Compania românească BIOCOMP anunţă extinderea capacităţii de producţie şi dezvoltarea unui nou showroom în Danemarca, alături de partenerul danez, compania Rose Hold, cu ocazia sărbătorii celor 30 de ani de activitate, a anunţat vineri compania, după cum transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, ca urmare a dezvoltării portofoliului de parteneri internaţionali şi a importanţei asigurării accesului la tehnologia biosecurităţii ecologice integrate, compania BIOCOMP a dezvoltat un nou parteneriat de distribuţie autorizată cu compania Rose Holddin Danemarca, ce promovează şi distribuie produsele şi serviciile de dezinfecţie în zona ţărilor scandinave.

„Continuarea procesului de dezvoltare internaţională este o etapă asumată de mai bine de 10 ani”

“Compania BIOCOMP, lider de piaţă în Europa pe piaţa tehnologiilor de dezinfecţie cu lumină ultravioletă de tip UV-C, împlineşte în acest an 30 de ani de activitate. Am dezvoltat în tot acest timp, în exclusivitate pentru România, asigurarea biosecurităţii ecologice integrate prin tehnologia luminii ultraviolete UV-C pentru orice tip de spaţiu dedicat activităţii umane din orice domeniu. Continuarea procesului de dezvoltare internaţională este o etapă asumată de mai bine de 10 ani şi este imperativă pentru noi, având în vedere faptul că grija pentru sănătatea umană, în lupta cu microorganismele dăunătoare, reprezintă misiunea noastră de zi cu zi”, a declarat Adrian Iurcan, director executiv BIOCOMP.

- Advertisement -

Dezinfecția, realizată prin dispozitive ce emit lumina ultravioletă de tip UV-C

Tehnologia Biosecurităţii Ecologice Integrate, creată şi dezvoltată de echipa BIOCOMP, asigură dezinfecţia profesională a aerului, a suprafeţelor, a obiectelor şi a produselor cu care se intră în contact, împiedicând transmiterea şi multiplicarea oricărui agent patogen dăunător sănătăţii umane (virusuri, bacterii, mucegaiuri, etc.).

Dezinfecţia se efectuează prin utilizarea de dispozitivele biocide ce emit lumina ultravioletă de tip UV-C, dispozitive produse în fabrica BIOCOMP şi distribuite la nivel internaţional, adaptate şi personalizate pentru orice tip de industrie, spaţiu sau nevoie.

Echipa BIOCOMP de specialişti în biosecuritate ecologică integrată oferă consultanţă, servicii de proiectare şi de personalizarea sistemelor de dezinfecţie, adaptate specificului clienţilor şi a colaboratorilor noştri. Dispozitivele biocide marca BIOCOMP, cu lumină ultravioletă de tip UV-C, dezinfectează 99,99% şi distrug virusuri, bacterii, spori de mucegai şi alţi agenţi patogeni dăunători sănătăţii umane, inclusiv întreaga gamă de coronavirusuri (inclusiv Covid-19, SARS-CoV-2).

Producţia şi utilizarea acestor dispozitive se face conform Directivelor Europene şi normelor internaţionale în vigoare cu sistemul de management al calităţii, sub acreditare ISO9001/2015 acordată de DEKRA Germania. De asemenea, BIOCOMP este singura companie românească membră IUVA (International Ultraviolet Association) încă din anul 2019.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x