Saturday, April 20, 2024

Exclusiv: Alex Bodi scapă de arestul la domiciliu, de „Ziua Îndrăgostiților”? Ce spune avocatul care îl reprezintă în dosarul de trafic de persoane și proxenetism

Must Read

Ziua Îndrăgostiţilor (14 februarie) din acest an i-ar putea aduce lui Alexandru Bodi o veste neaşteptat de bună. El are mari şanse să înlocuiască arestul la domiciliu, situaţie în care se află de la finele anului trecut, cu controlul judiciar. Cătălin Dancu, avocatul lui Bodi, spune că până în prezent procesul se află în faza evaluării probelor materiale şi video ale acuzaţiilor ce sunt aduse la adresa clientului său: „Din câte ştiu până azi nu există nicio singură probă care să-mi incrimineze clientul”, a spus acesta, în exclusivitate pentru impact.ro

Alex Bodi are şanse mari să primească măsura controlului judiciar, ceea ce i-ar permite să călătorească oriunde în ţară

Cătălin Dancu este optimist în cazul clientului său, Alex Bodi:
„Mă aştept, sincer vă spun, ca la următorul termen, cel de la jumătatea acestei luni, instanţa să constate starea de fapt a lucrurilor şi să înlocuiască măsura arestului la domiciliu cu altceva, care să-i permită o mai mare marjă de manevră. Sigur, vor rămâne şi anumite limite, fiindcă aşa prevede legea, dar pe care nu le pot anticipa”, a mai adăugat Cătălin Dancu, în exclusivitate pentru impact.ro.
Avocatul ne-a mai oferit și alte detalii:
„Alex Bodi nu are voie să discute cu presa, dar se simte bine şi e încrezător în şansele sale. Alex Bodi are şanse mari să primească măsura controlului judiciar, ceea ce i-ar permite să călătorească oriunde în ţară, fără permisiunea de a părăsi teritoriul naţional şi cu obligaţia de a se prezenta mereu în faţa ofiţerului de poliţie special desemnat”.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat, anul trecut, pentru trafic de persoane și proxenetism

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost arestat, toamna trecută, într-un dosar deschis de DIICOT Craiova pentru trafic de persoane și proxenetism. Alături de Bodi, au fost arestate preventiv alte șapte persoane printre care nașul de cununie al lui Bodi, interlopul Adrian Tîmplaru, dar și Alin Andrei Nicolae zis „Impresie”.
Totul a plecat de la denunțul la Parchet făcut în luna septembrie 2020 de una dintre fostele sale soții, Silvia Iulia Sălăgean. Aceasta le-a declarat procurorilor că, în perioada 2014 – 2016, a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în diverse cluburi, unde ar fi ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul soț. Mai mult, aceasta s-a plâns Parchetului că Alexandru Bodi i-ar fi reproșat  că nu produce suficienți bani din prostituție.

Alex Bodi se va lupta pentru custodia fetiței pe care o are cu prima lui soție, Iulia Sălăgean

După o lună de arest preventiv, Alex Bodi a fost trecut, chiar înainte de Crăciun, în măsura arestului la domiciliu, acesta alegând să locuiască în vila sa din Voluntari, acolo unde de altfel şi-a petrecut şi Sărbătorile. Bodi are interdicţie de a se întâlni cu fosta soţie, Iulia Sălăgean, dar nici să discute cu aceasta. Cei doi au împreună o fată, Selena, care şi-a petrecut Sărbătorile de iarnă alături de tatăl ei.

La finele anului, între Iulia şi Alexandru a izbucnit o altercaţie, întrucât Iulia a venit personal în Voluntari, ca să-şi ia fata înapoi, în condiţiile în care tribunalul i-a interzis să se afle faţă în faţă cu cel împotriva căruia a depus denunţul. Intervenţia poliţiei a aplanat situaţia, dar surse din anturajul comun al părinţilor spun că Alexandru Bodi va încerca, imediat după rezolvarea procesului de la Craiova, să obţină custodia copilului, deşi ştie că-i va fi greu să facă asta, dat fiind că legislaţia românească favorizează rolul jucat de mamă în creşterea minorului.

Oficial, însă, Alexandru Bodi, neagă asemenea intenţii, cel puţin pentru moment. Alexandru Bodi și-a găsit consolare, la vremuri grele, în brațele superbei Daria Radionova, pe care intenționează să o ia de soție, după ce scapă de problemele cu legea.

- Advertisement -

Sursa: impact.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x