Sunday, July 25, 2021

Huawei vrea să lanseze în acest an mașini electrice sub brand-ul propriu – presă

Must Read

Mai multe surse citate de Reuters spun că Huawei discută cu cel puțin două companii chineze pentru a lansa mașini electrice sub brand-ul propriu, aceste modele putând fi lansate chiar în acest an. Huawei a pierdut mult pe partea de smartphone-uri din cauza sancțiunilor impuse de SUA și caută noi domenii în care business-ul să meargă bine.

Sursele spun că Huawei Technologies este în discuții cu producătorul chinez Changan deținut de stat, dar și cu BluePark New Energy Technology, parte a constructorului auto BAIC, care ar putea construi mașini electrice. Despre BAIC s-a vorbit în 2009 că ar fi vrut să cumpere Opel de la General Motors.

Huawei a negat că are de gând să lanseze mașini electrice, dar dacă se va întâmpla, va fi o schimbare spectaculoasă de direcție pentru o companie cunoscută pentru smartphone-uri și pentru echipamente telecom.

China este cea mai mare piață pentru mașini electrice și are mai multe companii capabile să producă anual peste un milion de vehicule.

- Advertisement -

Sursele spun că Huawei vrea să dezvolte mașini electrice accesibile pentru publicul larg și că discută intern pe tema designului și a lanțului de furnizori. Sursele mai spun că mașinile ar putea fi lansate chiar în acest an.

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

VIDEO. Jean-Claude Van Damme, filmat într-o mașină alături de români, ascultând manele

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta...
- Advertisement -

More Articles Like This