Saturday, February 4, 2023

Lidl Tour își va înceta activitatea în România. Tocmai a luat decizia! Se va retrage în martie

Must Read

Conform informațiilor transmise într-un comunicat, Lidl Tour tocmai a luat decizia de a se retrage. Motivul principal din spatele hotărârii este contextul global actual cauzat de noul coronavirus.

Conform informațiilor transmise într-un comunicat, decizia a fost luată ca urmare a contextului global actual nefavorabil călătoriilor.

„Începând cu 1 martie 2021, ca urmare a contextului global actual nefavorabil călătoriilor, Lidl Tour își va înceta activitatea în România. Le mulțumim tuturor clienților care au călătorit alături de noi!”, este scris pe site-ul Lidl.

Se retrage

De menționat este că persoanele care au achiziționat servicii prin Lidl Tour valabile după 1 martie se vor putea bucura în continuare de acestea.

- Advertisement -

„Satisfacția clienților rămâne la fel de importantă pentru noi. De aceea, toți cei care au achiziționat servicii prin Lidl Tour valabile după 1 martie se vor putea bucura în continuare de acestea, conform contractelor individuale încheiate cu partenerii noștri. Mai mult, partenerii depun eforturi pentru a le oferi turiștilor condiții sigure de călătorie”, conform sursei menționate.

De asemenea, clienții care au nevoie de informații suplimentare vor putea lua legătura cu un partenerul de turism.

„După data de 1 martie, clienții Lidl Tour care vor avea nevoie de informații suplimentare vor putea lua în continuare legătura cu partenerul de turism care le organizează călătoria”, transmite Lidl.

Decizia intră în vigoare de la 1 martie în toate magazinele Lidl

Începând cu 1 martie 2021, cel mai mic venit brut câștigat de un vânzător la Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut, adică aproximativ 2.700 lei net. Acest lucru înseamnă o creștere a veniturilor peste media de creștere anuală în retailul de profil. În plus, toate categoriile de angajați vor beneficia de o diversificare a pachetului de beneficii. Astfel, Lidl își consolidează poziția ca lider al angajatorilor din retailul alimentar.

În anul financiar 2021, cel mai mic venit mediu lunar realizat de un vânzător la Lidl România va fi de 4.400 de lei brut (aproximativ 2.700 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri.

Angajații Lidl se bucură, în primii ani de colaborare, de creșteri salariale anuale garantate. Astfel, în 2021, un vânzător aflat în al patrulea an de la angajare va câștiga un venit mediu lunar de cel puțin 5.100 de lei brut.

Și anul acesta, Lidl extinde pachetul de beneficii oferit angajaților cu alte tipuri de bonusuri. În plus, compania crește valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajați, la 20 de lei pe zi lucrătoare și dublează sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajații din magazine și depozite.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Rușii au cumpărat un număr record de lingouri de aur anul trecut

​Ruşii au cumpărat un număr record de lingouri de aur în 2022, arată datele publicate vineri de Ministerul de...
- Advertisement -

More Articles Like This