Thursday, March 28, 2024

Monica Tatoiu îl desființează pe Raed Arafat. Acuze grave, fără precedent în România

Must Read

După incendiul de la spitalul ”Matei Balș” din Capitală, celebra Monica Tatoiu a răbufnit la adresa lui Raed Arafat. Ea spune că șeful DSU „și-a construit o piramidă de relații”.

Monica Tatoiu îl desființează pe Raed Arafat

„Și-a construit o piramidă de relații, cum a făcut și Mazăre. Cum au rezistat o grămadă de șefi de nivelul trei din ministere 20 de ani. Veneau miniștri, plecau miniștri, ăia tot acolo erau. La Primăria Capitalei s-au schimbat nu știu câți primari, erau câțiva oameni acolo și cred că încă mai sunt. Oamenii care stau în spate și știu tot, îl croșetează pe oricine vine să facă ceva bun. Or dacă nu vine să facă ceva bun, ăia sunt primii oameni racolați, că ăia știu tot. Asta s-a întâmplat de 30 de ani în România. Și cine ar trebui să facă ordine nu o face. Suntem împinși în dezastru să putem fi cumpărați pe trei lei. Eu nu sunt de acord cu mișcările astea de stradă acum, când noi lucrăm pe un buget de anul trecut. Exact ca în 2010, pe vremea lui Băsescu, când au tăiat pensiile și salariile ”, a declarat Monica Tatoiu în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu.

Câți bani cheltuie Monica Tatoiu în vacanțe

Amintim că incendiul de la spitalul Matei Balș a izbucnit vineri, ora 5:00, la parterul unui pavilion în care erau internați bolnavi cu coronavirus. Trei pacienți au decedat carbonizați, iar o a patra victimă a murit după ce manevrele de resuscitare au eșuat. Apoi, într-o baie a fost găsită o altă persoană moartă, iar sâmbără a murit un bărbat de 70 de ani, ce fusese transferat la Spitalul Universitar. De asememenea, duminică, a murit o femeie de 67 de ani, ce era internată la un etaj superior al pavilionului unde a izbucnit incendiul, fiind transferată într-o secție ATI a acestei unități sanitare.

Recent Monica Tatoiu este una dintre cele mai sonore voci din peisajul autohton. Aceasta este și o împătimită a călătoriilor, aceasta înconjurând pământul de 1.5 ori, iar anul trecut a vizitat 122 de orașe. Recent, aceasta a mărturisit că nu cheltuie bani prea mulți vacanțele sale, alături de soțul ei.

„Nu mergem în staţiuni de lux. Sportul este cel mai costisitor. O scufundare cu barca, 2 tancuri, cam 70 euro. Şi ski-ul este la fel de scump. Nu mă omor după bijuterii, maşini şi haine de firmă. Eu colecţionez emoţii profunde. Un apus de soare, o curte plină de iguane, 20 de pisici hrănite zilnic. O plajă numai pentru mine face cât o proprietate de lux. Obiectele nu le iei cu tine în mormânt. Un spirit echilibrat şi liber, oamenii frumoşi pe care îi întâlneşti străbătând lumea îţi îmbogăţesc spiritul şi fac trecerea finală mai uşoară”, a declarat Monica Tatoiu pentru ciao.ro.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x