Thursday, December 2, 2021

Un nou lanț de magazine intră în România. Vinde produse extrem-extrem de ieftine

Must Read

Românii se vor putea bucura, în curând, de o nouă reţea de magazine. Aceasta vine cu o ofertă imbatabilă, ce va atrage, fără îndoială, mulţi cumpărători. Despre ce este vorba?

Unul dintre cele mai importante lanţuri de magazine din Germania, TEDi, se pregăteşte pentru intrarea pe piaţa din România. Cu ce se deosebeşte TEDi de alte magazine din ţara noastră?

Produse de vânzare la doar 1 euro!

Reţeaua a fost lansată în anul 2004 de către grupul Tengelmann, cel care a facilitat în 2010 şi intrarea Lidl pe piaţa locală, prin tranzacţia care a implicat cumpărarea de către Lidl a circa 100 de magazine de discount Plus.

Lanţul de magazine TEDi, denumit anterior T € Di, a fost lansat pe conceptul de a comercializa cât mai multe produse nealimentare la preţul de numai 1 euro, scrie Profit.ro.

- Advertisement -

Din magazinele TEDI se pot cumpăra articole de uz casnic, de petrecere, de bricolaj, papetărie, electrice şi jucării, dar reţeaua comercializează şi produse farmaceutice şi cosmetice.

Reţeaua de magazine TEDI are peste 2.400 de unităţi la nivel european

Lanţul de magazine german TEDi are sediul social la Viena, în Austria. Reţeaua controlează mai bine de 2.400 de magazine şi are 20.000 de angajaţi în Germania, Austria, Marea Britanie, Slovenia, Slovacia, Spania, Croația, Italia, Polonia şi Cehia.

În ultimii trei ani, TEDi a derulat o strategie agresivă de extindere în regiune, intrând, pe rând, în Croația, Polonia și, în 2020, în Cehia.

Grupul Tengelmann a mai adus în România şi Kik Textilien

În luna decembrie a anului trecut, Tengelmann a vândut acţiunile deţinute la TEDi într-o operaţiune complexă cu grupul H.H. Cele două afaceri germane de familie au decis prin această tranzacţie să se despartă şi să acţioneze individual după 25 de ani de colaborare.

Astfel, Tengelmann va achiziţiona acţiunile deţinute în prezent de grupul HH la discounterul KiK, iar grupul HH va achiziţiona cota de 30% a grupului Tengelmann la TEDi. Aceste întreg proces se va încheia pe 30 aprilie 2021.

Tengelmann a adus şi brandul KiK în România. Retailerul Kik Textilien este printre primii zece cei mai mari furnizori pentru sectorul de retail german, cu 2.600 de magazine în Germania şi un total de aproximativ 3.400 la nivel european.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată casa în care locuiește miliardarul Elon Musk. Condițiile modeste în care trăiește cel mai bogat om al lumii VIDEO

Elon Musk știe să facă afaceri, iar acest lucru i-a adus și titlul de cel mai bogat om al planetei,...
- Advertisement -

More Articles Like This