Thursday, August 11, 2022

Nintendo va lansa o consolă de jocuri Switch cu ecran mai mare

Must Read

Nintendo va lansa în acest an o nouă variantă a consolei Switch care va avea ecran de 7 inci, cu tehnologia OLED, în timp ce în prezent gadgetul are ecran LCD de 6,2 inci, existând și varianta Lite, cu ecran de 5,5 inci. Bloomberg a dat informația și spune că ecranul va fi produs de Samsung Display.

Nintendo a câștigat de pe urma pandemiei și a faptului că oamenii au stat mai mult în casă, și deci cu ecrane în față. În noiembrie compania spunea că va încheia anul fiscal aprilie 2020 – martie 2021 cu vânzări de 24 de milioane unități Switch, în timp ce estimarea inițială era extrem de prudentă: 19 milioane de consolei în 12 luni.

Bloomberg spune că această nouă variantă de consolă, cu ecran de 7 inci, va fi lansată până în sărbătorile de iarnă și sursele adaugă că display-urile vor ajunge pe linia de asamblare undeva în luna iulie. Un ecran OLED va însemna imagine cu contrast mai bun.

Consola Switch a fost lansată pe piață în martie 2017 și s-a vândut în peste 80 de milioane de unități, fiind depășită doar de modelul Wii în istoria companiei, model care și-a găsit peste 100 de milioane de clienți.
Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This