Friday, April 19, 2024

Platforma de tranzacționare eToro se listează la bursă! Compania este evaluată la 10 miliarde dolari

Must Read

Brokerul online eToro se va lista pe bursa Nasdaq în urma fuziunii cu o companie de tip SPAC, operațiune care evaluează platforma de tranzacționare pentru criptomonede și acțiuni la 10 miliarde de dolari. eToro a încheiat un acord de fuziune cu FinTech Acquisition Corp V, companie americană de tip SPAC (companie de achiziții cu scop special, tranzacționată public).

Acordul evaluează compania rezultată la 10,4 miliarde de dolari și include o investiție totală de 650 milioane printr-un plasament privat de la SoftBank, Fidelity Management & Research, Wellington Management și alți investitori strategici.â

Puteti investi in FinTech Acquisition Corp V (FTCV) accesand acest link http://bit.ly/actiuni-ftcv

Tranzacția include încasări brute de 250 milioane de dolari din depozitele FinTech V (presupunând că nu există rascumpărări) și încasări brute de 650 milioane dolari dintr-un plasament privat în acțiuni publice („PIPE”) la 10 dolari pe acțiune de la diverși investitori strategici și instituționali, inclusiv ION Investment Group, Softbank Vision Fund 2, Third Point LLC, Fidelity Management & Research Company LLC, și Wellington Management, care se vor finaliza concomitent cu combinarea companiilor. Compania se așteaptă să aibă aproximativ 800 de milioane de dolari lichidități nete în bilanț pentru a sprijini creșterea viitoare.

Deținătorii de acțiuni eToro existenți, inclusiv investitorii actuali și angajații firmei, vor rămâne cei mai mari investitori din compania rezultată, care vor păstra aproximativ 91% din proprietatea companiei imediat după combinare (presupunând că nu există răscumpărări de către acționarii Fintech V). În ultima perioadă, presa internațională a relatat despre tot mai multe listări pe bursă prin această metodă a SPAC-urilor, o alternativă la listările directe prin oferte publice inițiale (IPO).

Va puteti deschide un cont de tranzactionare la eToro accesand acest link https://bit.ly/2TKvVa0

- Advertisement -

Acțiunile FinTech Acquisition s-au apreciat cu peste 40% în prima parte a sesiunii de tranzacționare marți. Fondată în 2007 la Tel Aviv, eToro oferă celor 20 de milioane de utilizatori înregistrați posibilitatea să investească manual în criptomonede, acțiuni, mărfuri și alte active, în timp ce utilizatorii care nu au timp sau experiență pot copia automat tranzacțiile realizate pe platformă, scrie Reuters.

eToro este o platformă de investiții multi-active care susține că oferă oricui posibilitatea să-și dezvolte cunoștințele și să câștige bani ca parte a unei comunități globale de investitori. Platforma permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la criptomonede. eToro spune că are 20 milioane de utilizatori înregistrați.

Principalul rival al eToro la nivel mondial este Robinhood. De asemenea, fintech-ul Revolut a pătruns pe această nișă a tranzacțiilor burisere.


- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x