Sunday, July 25, 2021

Un gigant închide 60 de magazine în 2021. Trece în online

Must Read

Pandemia de coronavirus a forțat intrarea în online a mai multor magazine. Același lucru se întâmplă și cu acest gigant care dorește să dezvolte partea de comerț electronic.

Un gigant închide 60 de magazine în 2021. Trece în online

Disney a trimis miercuri un comunicat de presă în care precizează că va închide cel puțin 60 dintre magazinele sale din America de Nord. Compania a mai anunțat că dorește să se concentreze pe activitățile din mediul online.

„Comportamentul consumatorului s-a orientat spre cumpărături pe internet şi, în acelaşi timp, pandemia a schimbat ceea ce se aşteaptă consumatorii de la un retailer”, a declarat în comunicat Stephanie Young, responsabilă din cadrul Disney.

O posibilă viitoare platformă de vânzări

În comunicatul trimis, Disney arată că dorește să dezvolte o platformă de vânzări „shopDisney” şi să o integreze mai bine în aplicaţiile mobile dedicate parcurilor sale de distracţii şi în prezenţa sa pe reţelele de socializare.

Aceste modificări vor fi însoţite de crearea de noi produse ale diferitelor mărci deţinute de Disney (îmbrăcăminte pentru adulţi, „streetwear”, produse pentru casă şi alte produse derivate).

- Advertisement -

Compania nu a precizat locațiile magazinelor care se vor închide și nici numărul celor care își vor pierde locul de muncă.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

VIDEO. Jean-Claude Van Damme, filmat într-o mașină alături de români, ascultând manele

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta...
- Advertisement -

More Articles Like This