Saturday, April 13, 2024

Loredana Groza a lansat piesa Fericire împreună cu 10 maneliști. Cine se află în spatele acestui proiect

Must Read

Loredana Groza a semnat o colaborare aparte, dovadă că a dat lovitura cu ultima piesă lansată pe piața muzicală. Îndrăgita cântăreață a scos o melodie nouă cu unii dintre cei mai cunoscuți maneliști, printre care se numără Jador și Florin Salam.

Costi Ioniță, Vali Vijelie, Culiță Sterp, Nicu Paleru, Jean de la Craiova și Adi de la Vâlcea sunt și ei prezenți în videoclipul piesei „Fericire”, care a fost lansată în cursul zilei de joi, 22 aprilie. Până în momentul de față a strâns peste 158.000 de vizualizări, dovadă că blondina este extrem de iubită.

Așadar, cântăreața, care în prezent se află în vacanță în Miami, a schimbat registrul muzical. Vedeta a făcut anunțul despre lansarea piesei pe pagina sa de Instagram, unde a primit foarte multe mesaje și comentarii din partea internauților.

„Bună dimineața! Vă ofer Fericire în dar”, a scris frumoasa artistă în momentul lansării ultimei sale piese, alături de o imagine de la filmările videoclipului.

- Advertisement -

Cel mai probabil videoclipul piesei a fost filmat în urmă mai bine de 4 luni având în vedere că Jador și Culiță Sterp au plecat la începutul anului în Republica Dominicană. Loredana Groza a ținut totul secret până acum când piesa a ieșit pe piață.

„Pentru tine, pentru, pentru tine mi-aș da inima oricând / Pentru tine, pentru, pentru tine aș da zece vieți la rând / Dimi, dimi, diminețile cu tine sunt faine chiar și reci”, sunt câteva dintre versurile cântate de blondină.

„Fericire când privesc ochii tăi, fericire mă topesc după ei / Fericire pentru tine când o spui cu talent / Pentru tine îmi las inima amanet”, cântă la rândul său Florin Salam.

Artista în vârstă de 50 de ani poartă două ținute spectaculoase în videoclip. Una dintre ele este foarte sexy și cuprinde cu body negru cu multe detalii colorate, în timp ce pe cap are o bijuterie impresionantă, în stilul Lady Gaga.

Cea de-a doua ținută purtată de vedetă este complet albă și asortată cu cântăreții de muzică de petrecere cu care a semnat această colaborare. Rochia simplă, elegantă și mulată pe corp îi pune în valoare formele intens lucrat la sala de fitness.

🔥🔥🔥 #Fericire​ | #BunaDimineata​ by Costi ❌ Jador ❌ Loredana ❌ Florin Salam ❌ Culita Sterp ❌ Baboiash ❌ Nicu Paleru ❌ Stefan de la Barbulesti ❌ Adi de la Valcea ❌ Jean de la Craiova ❌ Vali Vijelie

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

OMNI Network (OMNI) se listează pe Binance Launchpool. V-ati pus BNB-ul la treaba?

Binance anunță cel de-al 52-lea proiect pe Launchpool – $OMNI, un proiect Layer 1 creat pentru a integra...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x