Tuesday, March 19, 2024

Bill Gates s-a retras de la conducerea Microsoft dupa ce o angajata a dezvaluit ca au avut o relatie intima aproape 20 de ani

Must Read

Consiliul de administratie al Microsoft a deschis o invetigatie care il vizeaza pe Bill Gates la sfarsitul anului 2019 dupa ce o angajata a spus ca a intretinut relatii sexuale cu acesta mai multi ani. Firma de avocatura care a realizat ancheta a decis in 2020 ca Bill Gates trebuie sa se retraga din consiliul de administratie al companiei.

Bill Gates a declarat in luna martie a anului ca se retrage pentru a se concentra pe “prioritati filantropice”, potrivit Insider.

Un purtator de cuvant al Microsoft a declarat ca a existat o reclamatie in 2020 potrivit careia Bill Gates ar fi incercat sa intre intr-o relatie intima cu o angajata a companiei in a doua jumatate a anului 2019.

Totusi, un purtator de cuvant al lui Bill Gates a declarat ca retragerea nu a avut legatura cu ancheta si ca “a existat o aventura care a durat aproape 20 de ani care s-a incheiat pe cale amiabila”.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x