Thursday, April 25, 2024

Firebyte Games se extinde și deschide o filială nouă în Turcia

Must Read

Consiliul de Administrație al FRB (FIREBYTE GAMES S.A.) informează investitorii cu privire la înființarea unei subsidiare – Firebyte Games Yazılım Ticaret Limited Şirketicu, companie cu răspundere limitată din Istanbul , la care Firebyte Games S.A. deține o cotă de participare de 99% din capitalul social.

În plin proces de expansiune, Firebyte Games S.A. s-a orientat către piața din Turcia, o zonă de interes pentru companiile de profil, datorită costurilor mici de dezvoltare. De remarcat faptul că un procent de 20% din top 100 cele mai descărcate jocuri mobile din SUA reprezintă jocuri dezvoltate în Turcia.

Acţiunile FRB au intrat la tranzacţionare în piaţa AeRO în data de 6 aprilie a acestui an, încheind prima zi bursieră la preţul unitar de 1,41 lei. Anterior, compania a derulat un plasament privat prin care a atras 4,9 milioane lei de la investitori, operaţiunea încheindu-se la preţul de 0,56 lei/acţiune.

La data de 3 martie, BRK Financial Group deţinea 47,89% din dezvoltatorul de jocuri, în timp ce SAI Broker, societate controlată de BRK, avea 15,2% din Firebyte Games. Adrian Andrici avea 12,08% din companie.

- Advertisement -

Ieri, la ora 17:00, acţiunile FRB se tranzacţionau la 1,2 lei, ceea ce ridica valoarea de piaţă a Firebyte Games la circa 42,26 milioane de lei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x