Saturday, May 21, 2022

Firebyte Games se extinde și deschide o filială nouă în Turcia

Must Read

Consiliul de Administrație al FRB (FIREBYTE GAMES S.A.) informează investitorii cu privire la înființarea unei subsidiare – Firebyte Games Yazılım Ticaret Limited Şirketicu, companie cu răspundere limitată din Istanbul , la care Firebyte Games S.A. deține o cotă de participare de 99% din capitalul social.

În plin proces de expansiune, Firebyte Games S.A. s-a orientat către piața din Turcia, o zonă de interes pentru companiile de profil, datorită costurilor mici de dezvoltare. De remarcat faptul că un procent de 20% din top 100 cele mai descărcate jocuri mobile din SUA reprezintă jocuri dezvoltate în Turcia.

Acţiunile FRB au intrat la tranzacţionare în piaţa AeRO în data de 6 aprilie a acestui an, încheind prima zi bursieră la preţul unitar de 1,41 lei. Anterior, compania a derulat un plasament privat prin care a atras 4,9 milioane lei de la investitori, operaţiunea încheindu-se la preţul de 0,56 lei/acţiune.

- Advertisement -

La data de 3 martie, BRK Financial Group deţinea 47,89% din dezvoltatorul de jocuri, în timp ce SAI Broker, societate controlată de BRK, avea 15,2% din Firebyte Games. Adrian Andrici avea 12,08% din companie.

Ieri, la ora 17:00, acţiunile FRB se tranzacţionau la 1,2 lei, ceea ce ridica valoarea de piaţă a Firebyte Games la circa 42,26 milioane de lei.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Adevăratele motive ale impozitării progresive, dezvăluite de trei experți financiari. Pe cine va afecta aplicarea măsurii

Economia României este în dificultate, iar statul încearcă tot felul de soluții pentru a aduce bani la buget. Politicienii discută...
- Advertisement -

More Articles Like This