Tuesday, December 7, 2021

Legea offshore, modificată în Parlament. Popescu: România va folosi gazele din Marea Neagră în interiorul ţării

Must Read

Modificarea Legii offshore va fi făcută prin lege, discutată în Parlament şi aprobată de toate partidele politice, pentru că  România se bazează pe gazele din Marea Neagră, pe care le va folosi în interiorul ţării, a spus joi ministrul Energiei Virgil Popescu.

„Nu o vom face prin ordonanţă de urgenţă sau prin proiect legislativ. Aceasta (modificarea – n.r.) se va face prin lege în Parlament. Suntem în discuţii în cadrul coaliţiei de guvernare şi eu cred că în cel mai scurt timp o să aveţi un proiect de lege depus în Parlament, asumat de către coaliţia de guvernare, pentru care eu îmi doresc o majoritate mai mare decât majoritatea guvernamentală din acest moment. (…) E păcat că s-au pierdut trei ani de zile pe vremea vechilor guverne PSD cu această lege şi s-a trenat demararea investiţiilor din Marea Neagră”, a spus ministrul Energiei.

Ministrul Virgil Popescu a participat joi alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, la lansarea lucrărilor de construcţie a unei centrale de producere de energie electrică în cogenerare, la Petromidia.

Sursa: adevarul.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Azomureș, cel mai mare producător de îngrășăminte din România, anunță că se pregătește să oprească temporar producția, din cauza scumpirii energiei și gazelor

Biroul de presă al Azomureș precizează că oprirea este temporară, dar angajații vor avea în continuare de lucru și...
- Advertisement -

More Articles Like This