Friday, December 3, 2021

MicroStrategy (MSTR) cumpără încă 271 Bitcoini pentru aproximativ 15 milioane de dolari

Must Read

MicroStrategy (MSTR) a cumpărat Bitcoin (BTC) în valoare de 15 milioane de dolari pe 13 mai. Au cumpărat 271 de monede la un preț mediu de 55.387 de dolari.

Michael Saylor, CEO-ul companiei, a cumpărat pe scăderi, după ce Bitcoin a fost lovit de postarea pe Twitter a lui Elon Musk că Tesla nu va mai accepta bitcoin pentru achiziția masinilor Tesla, din cauza consumului mare de energie electrică la minarea criptomonedelor. Saylor a explicat că decizia lui Musk a fost „ironică, deoarece nu se folosește energie incrementală într-o tranzacție bitcoin”.

Nu ar fi prima dată când Saylor își pune banii acolo unde îi este gura. El a spus că este de părere că Bitcoin va înlocui aurul ca activ refugiu sigur și că BTC va înlocui indicii bursieri precum S&P 500 și Dow Jones. Acest lucru a venit după ce MicroStrategy a cumpărat 10 milioane de dolari BTC în ianuarie.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

- Advertisement -

Ca parte a planului bitcoin al MicroStrategy, au cumpărat 20.857 de bitcoini în primul trimestru al anului 2021. Au cumpărat monedele cu 1,086 miliarde de dolari, la un preț mediu de achiziție de 52 087 USD pe BTC.

Rezultatele din primul trimestru ale MicroStrategy au fost un exemplu clar [al] strategiei noastre corporative în două direcții. „Pentru a ne dezvolta afacerea cu software de analiză a întreprinderii și a achiziționa și deține bitcoin [care] generează o valoare substanțială pentru acționari.

La acea vreme, Saylor a vorbit despre abordarea companiei față de bitcoin spunând: „Continuăm să fim mulțumiți de strategia noastră bitcoin.” Saylor a elaborat, susținând că compania a strâns peste 1 miliard de dolari în capital suplimentar în primul trimestru. A folosit acești bani pentru a-și extinde participațiile.

MicroStrategy oferă analize moderne pe o platformă de întreprindere deschisă și cuprinzătoare, utilizată de multe dintre cele mai admirate mărci din lume în Fortune Global 500.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată casa în care locuiește miliardarul Elon Musk. Condițiile modeste în care trăiește cel mai bogat om al lumii VIDEO

Elon Musk știe să facă afaceri, iar acest lucru i-a adus și titlul de cel mai bogat om al planetei,...
- Advertisement -

More Articles Like This