Tuesday, December 7, 2021

Palestinienii denunta la ONU agresiunea Israelului

Must Read

Ministrul palestinian pentru Afaceri Externe Riyad Al-Maliki a denuntat duminica, in fata Consiliului de Securitate al ONU, ”agresiunea Israelului” impotriva ”poporului” palestinian si a ”locurile sale sfinte”, relateaza AFP.

“Unii nu vor sa foloseasca aceste cuvinte – crime de razboi si crime impotriva umanitatii – dar stiu ca acesta este adevarul”, a spus oficialul palestinian in cursul unei reuniuni de urgenta a Consiliului de Securitate, criticand ”politica coloniala” a israelienilor.

Cel putin 33 de palestinieni, intre care opt copii, au fost ucisi duminica in atacuri israeliene in Fasia Gaza, a anuntat Ministerul local al Sanatatii, precizand ca acesta este cel mai mare bilant al victimelor de la inceputul conflictul, luni.

Un total de 181 de palestinieni, intre care 52 de copii, au fost ucisi in raidurile armatei israeliene, potrivit unui ultim bilant palestinian. Opt dintre copii au murit intr-un bombardament asupra unui cartier din orasul Gaza, potrivit Ministerului Sanatatii.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Azomureș, cel mai mare producător de îngrășăminte din România, anunță că se pregătește să oprească temporar producția, din cauza scumpirii energiei și gazelor

Biroul de presă al Azomureș precizează că oprirea este temporară, dar angajații vor avea în continuare de lucru și...
- Advertisement -

More Articles Like This