Thursday, April 25, 2024

Reacția lui Cătălin Tolontan după apariția pozelor cu el și afaceristul Blidar! Şi-a pus colegii să scrie despre faptul că ia pastile de inimă şi tensiune! Aruncă cu acuzaţii în toate direcţiile! Colega lui de film documentar o demolează pe Dana Budeanu

Must Read

După ce, joi seară, Dana Budeanu a dat publicității o serie de imagini în care Cătălin Tolontan apărea alături de Valer Blidar și o colega de-ale lui de la tabloidul Libertatea, astăzi cei doi îşi prezintă public pe prima pagina a site-ului ziarului punctul lor de vedere.

Cei doi ziariști au fost surprinși noaptea într-un restaurant discutând (bineînțeles deontologic și profesional) cu cel care patronează Astra Vagoane despre o licitație a Primăriei Capitalei pe care acesta tocmai urma să o conteste.

Deloc întâmplător, fix ieri, după ce Tolontan a fost chemat la DIICOT, Dana Budeanu a găsit ocazia perfectă să pună paie pe foc şi să alimenteze şi mai mult cercul de întrebări și suspiciuni dubioase în care se învârte în prezent Cătălin Tolontan.

Contactat astăzi de RomaniaTV.net, Cătălin Tolontan a anunțat că deja unul dintre oamenii săi lucrează la un material în care el şi acoliţii săi să îşi prezinte punctul oficial de vedere asupra acestei situaţii. Aşa cum era de aşteptat de la cei doi jurnalişti de Oscar, textul este unul în care se insinuează subtil că totul este o înscenare, că justiţia este de fapt la mâna unui primar de sector şi că niciuna din faptele pentru care sunt cercetaţi nu s-ar fi întâmplat de fapt.

De vină sunt alţi jurnalişti care au scris despre Daniel Băluţă, operatorii care l-au filmat când intra şi ieşea de la DIICOT şi până şi omul de la pază de la DIICOT pentru că l-a pus să-i arate ce are în rucsac.

- Advertisement -

Totul este o conspiraţie națională împotriva „jurnalismului de investigaţie”, iar procurorii, „sistemul” şi primarul sectorului 4 nu vor decât să-i facă rău unui om fără greşeala şi echipei sale de „anchetatori”. Suferind vizibil de „sindromul Constantinescu” (m-a învins sistemul), Tolontan şi echipa sa au publicat pe prima pagina a tabloidului Libertatea o opinie în care explică cititorilor punctul lor de vedere despre ancheta DIICOT.

Articolul semnat de Mirela Neag, o reporteră de investigații elogiată de presa internațională drept un jurnalist aparte, aşa cum chiar ea se descrie încă din primul paragraf al articolului, nu face nimic altceva decât, în spatele sintagmei fragile „lăsam justiţia să-şi facă treaba” să arunce cu acuzaţii şi insinuări în alte părţi. Ba în primarul Băluţă, ba în alti colegi jurnalişti din piaţa media (inclusiv operatorii care i-au filmat pastilele lui Tolontan, despre care totuşi nu ştia nimeni până când chiar colega lui să „dezvăluie” asta), ba în Dana Budeanu.

Pentru a nu prejudicia în niciun fel modul în care colegii de la tabloidul Libertatea au ales să-şi expună părerea vizavi de lucrurile care s-au întâmplat cu unii dintre ei în ultimele două zile, RomaniaTV.net face trimitere la textul scris la sugestia şi indicaţiile lui Cătălin Tolontan.

Sursa:romaniatv.net
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x