Tuesday, March 21, 2023

Top 100 cei mai doriți angajatori din România. Care sunt industriile cele mai atractive

Must Read

Industria IT este pe primul loc în preferințele românilor, atât cei la început de drum sau profesioniștii, conform rezultatelor Topului 100 cei mai doriți angajatori 2021, după ce, la ultimele două ediții, industria Automotive ocupa prima poziție.

Companiile din industria IT (Software / Hardware) sunt cele în care și-ar dori cel mai mult să lucreze, atât studenții, cât și profesioniștii, la fel ca în 2018, conform ediției din acest an a Topului 100 cei mai doriți angajatori 2021, realizat, de 16 ani, de compania românească de consultanță în resurse umane Catalyst Solutions. Industria Automotive a scăzut în topul preferințelor din acest an, totuși este o industrie mult mai atractivă pentru candidații experimentați decât pentru studenți.

După un plus la salariu de peste 800 de lei față de luna precedentă, cei care lucrează în „Activitati de servicii in tehnologia informatiei; Activitati de servicii informatice” conduc și în luna martie topul celor mai mari salarii din economie, cu un câștig salarial mediu net de 8.876 de lei (față de 8.047 lei în februarie), potrivit datelor Institutului Național de Statistică.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Donald Trump revine pe Facebook, după doi ani în care a fost banat: “I’M BACK!”

Donald Trump a revenit pe Facebook, după ce a fost interzis în 2021, spunându-le celor care îl urmăresc pe...
- Advertisement -

More Articles Like This