Friday, October 7, 2022

Untold și Neversea pot fi organizate! Dan Barna anunță noi măsuri de la 1 iunie

Must Read
Vicepremierul Dan Barna a venit cu vești bune pentru români! Acesta anunță că, de la 1 iunie, vor fi luate noi măsuri relaxare, printre care se numără și organizarea de evenimente mari, precum festivalurile.

Untold și Neversea pot fi organizate! Dan Barna anunță noi măsuri de la 1 iunie

Dan Barna a spus, miercuri, la Digi24, că cifrele se îmbunătățesc în ceea ce privește pandemia de coronavirus. El a precizat că datorită campaniei de vaccinare vom putea avea parte de mai multe măsuri de relaxare.

„Am încredere că această campanie o să contribuie la înțelegerea vaccinării. Nu e doar o garanție individuală, dar e și singura care ne ajută să depășim restricțiile. 1 iunie vine cu niște relaxări. Cifrele se îmbunătățesc. E un lucru bun.”, spune acesta.

Se vor putea organiza concerte

Vicepremierul a anunțat că una dintre măsurile de relaxare care vor fi luate este posibilitatea organizării concertelor, a festivalurilor cu un număr mare de oameni. El a spus că, evident, cei care vor participa la evenimente vor fi cei care au fost vaccinați.

”Una din ele e cea pe care am susținut-o acum câteva zile, de a avea concerte, evenimente, festivaluri cu număr mare de oameni. Condiția e ca acele persoane să fie vaccinate. E un lucru firesc și normal.”, mai spune Dan Barna.

Acesta a mai spus că există acorduri care permit un număr mare, dar limitat la capacitatea spațiului.

”Avem un acord de la CNSU și avem un acord și în Guvern, care permite un număr mare limitat la capacitatea spațiului. Condiționat este ca persoanele respective să fie vaccinate”, a spus Dan Barna, la Digi24.

- Advertisement -

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

1969 de sticle aniversare pictate manual, în modele unicat, au fost lansate pentru deținătorii avatarelor digitale BRANSYLVANIA NFTs

Distileriile Bran este prima distilerie din lume care și-a lansat propria colecție de tokenuri virtuale non-fungibile (NFT-uri), în luna...
- Advertisement -

More Articles Like This