Friday, August 19, 2022

Adrian Porumboiu îl apără pe Hațegan: “Nu e papagal să copieze ipocrizia care domină lumea”

Must Read

Ovidiu Hațegan, lăudat chiar de către Adrian Porumboiu. Fostul mare arbitru îi ia apărarea „centralului” din Arad spunând că a dat dovadă de caracter. Cum caracterizează fostul finanțator al FC Vaslui mișcarea Black Lives Matter.

Ovidiu Hațegan a arbitrat meciul Italia-Țara Galilor, scor 1-0, care a avut loc duminică. Pentru „centralul” român a fost al doilea meci arbitrat de la EURO 2020. Cel mai valoros arbitru pe care îl are România a refuzat să dea curs mișcării Black Lives Matter, practic să îngenuncheze alături de ceilalți oameni de pe teren în semn de susținere.

Cu toate că gestul arbitrului din Arad a fost amplu contestat, Porumboiu a ținut să-l felicite pentru că a rămas în picioare. Fostul mare „central” a explicat faptul că un arbitru nu trebuie să îngenuncheze niciodată și a ținut să sublinieze faptul că Hațegan a avut o imensă personalitate.

Felicitări lui fiindcă a avut puterea să nu intre în această ipocrizie fără margini care domină lumea de la un capăt la celălalt! Bravo, Hațegan!”, a declarat Adrian Porumboiu.

- Advertisement -

Hațegan o să fie sau nu sancționat de UEFA

Odată cu „nesupunerea” lui Ovidiu Hațegan a apărut, bineînțeles, și întrebarea dacă „centralul” din Arad o să fie sancționat de către UEFA. Trebuie menționat faptul că au existat arbitri care și-au plecat genunchii.

Adrian Porumboiu crede că ar fi o absurditate ca UEFA să-l pedepsească pe român pentru tăria sa de caracter. În același timp, fostul mare arbitru spune că ceilalți „centrali” au făcut un gest jenant.

A, da? Atunci să-l văd pe Ceferin și pe ceilalți oficiali de la Nyon coborând din tribună, înainte de meci, după care să se pună în genunchi. I-ați văzut făcând asta? Atunci cum ar putea ei să decidă să pedepsească pe cineva fiindcă a rămas în picioare? Ar fi culmea tupeului!

N-am niciun motiv să-l laud pe Hațegan, știți că m-am luat de atâtea ori de el, dar acest gest demonstrează că are personalitate, ceea ce pentru un arbitru e mare lucru!
(…)
Jenant! Imaginea cu un arbitru în genunchi nu e compatibilă cu ceea ce trebuie să însemne rolul lui! Un arbitru e ca un judecător.”

„Ovidiu Hațegan n-a fost papagal!”

Tot Adrian Porumboiu a ținut să sublinieze faptul că Black Lives Matter este o modă pe care Ovidiu Hațegan nu a vrut să o urmeze precum un papagal.

Dacă v-ați afla într-o sală de judecată și l-ați vedea pe judecător în genunchi înainte de a începe procesul, cam ce impresie v-ați face despre el și cam ce impresie ar lăsa gestul său?
(…)
Chestiunea asta cu îngenuncheatul a devenit o modă. Au făcut unii ceva și alții, repede, ca niște papagali, au urmat gesturile. Ce treabă avem noi în România cu rasismul? A, sunt americanii rasiști, s-au întâmplat acolo acele lucruri odioase?

OK, atunci să îngenuncheze americanii, dar nu înțeleg de ce trebuie să o facă o lumea întreagă, care n-a fost și nu e vinovată cu nimic în chestiunea rasismului. Hațegan n-a fost papagal și nu s-a comportat ca unii care intră în trend doar că așa dă bine!”, a spus Porumboiu pentru GSP.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Vladimir Putin susține că SUA vor să prelungească războiul din Ucraina

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, susține că Statele Unite ale Americii urmăresc să prelungească războiul declanșat în Ucraina, împiedicând astfel...
- Advertisement -

More Articles Like This