Friday, March 29, 2024

Adrian Porumboiu îl apără pe Hațegan: “Nu e papagal să copieze ipocrizia care domină lumea”

Must Read

Ovidiu Hațegan, lăudat chiar de către Adrian Porumboiu. Fostul mare arbitru îi ia apărarea „centralului” din Arad spunând că a dat dovadă de caracter. Cum caracterizează fostul finanțator al FC Vaslui mișcarea Black Lives Matter.

Ovidiu Hațegan a arbitrat meciul Italia-Țara Galilor, scor 1-0, care a avut loc duminică. Pentru „centralul” român a fost al doilea meci arbitrat de la EURO 2020. Cel mai valoros arbitru pe care îl are România a refuzat să dea curs mișcării Black Lives Matter, practic să îngenuncheze alături de ceilalți oameni de pe teren în semn de susținere.

Cu toate că gestul arbitrului din Arad a fost amplu contestat, Porumboiu a ținut să-l felicite pentru că a rămas în picioare. Fostul mare „central” a explicat faptul că un arbitru nu trebuie să îngenuncheze niciodată și a ținut să sublinieze faptul că Hațegan a avut o imensă personalitate.

Felicitări lui fiindcă a avut puterea să nu intre în această ipocrizie fără margini care domină lumea de la un capăt la celălalt! Bravo, Hațegan!”, a declarat Adrian Porumboiu.

- Advertisement -

Hațegan o să fie sau nu sancționat de UEFA

Odată cu „nesupunerea” lui Ovidiu Hațegan a apărut, bineînțeles, și întrebarea dacă „centralul” din Arad o să fie sancționat de către UEFA. Trebuie menționat faptul că au existat arbitri care și-au plecat genunchii.

Adrian Porumboiu crede că ar fi o absurditate ca UEFA să-l pedepsească pe român pentru tăria sa de caracter. În același timp, fostul mare arbitru spune că ceilalți „centrali” au făcut un gest jenant.

A, da? Atunci să-l văd pe Ceferin și pe ceilalți oficiali de la Nyon coborând din tribună, înainte de meci, după care să se pună în genunchi. I-ați văzut făcând asta? Atunci cum ar putea ei să decidă să pedepsească pe cineva fiindcă a rămas în picioare? Ar fi culmea tupeului!

N-am niciun motiv să-l laud pe Hațegan, știți că m-am luat de atâtea ori de el, dar acest gest demonstrează că are personalitate, ceea ce pentru un arbitru e mare lucru!
(…)
Jenant! Imaginea cu un arbitru în genunchi nu e compatibilă cu ceea ce trebuie să însemne rolul lui! Un arbitru e ca un judecător.”

„Ovidiu Hațegan n-a fost papagal!”

Tot Adrian Porumboiu a ținut să sublinieze faptul că Black Lives Matter este o modă pe care Ovidiu Hațegan nu a vrut să o urmeze precum un papagal.

Dacă v-ați afla într-o sală de judecată și l-ați vedea pe judecător în genunchi înainte de a începe procesul, cam ce impresie v-ați face despre el și cam ce impresie ar lăsa gestul său?
(…)
Chestiunea asta cu îngenuncheatul a devenit o modă. Au făcut unii ceva și alții, repede, ca niște papagali, au urmat gesturile. Ce treabă avem noi în România cu rasismul? A, sunt americanii rasiști, s-au întâmplat acolo acele lucruri odioase?

OK, atunci să îngenuncheze americanii, dar nu înțeleg de ce trebuie să o facă o lumea întreagă, care n-a fost și nu e vinovată cu nimic în chestiunea rasismului. Hațegan n-a fost papagal și nu s-a comportat ca unii care intră în trend doar că așa dă bine!”, a spus Porumboiu pentru GSP.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x