Tuesday, October 3, 2023

AMC urcă cu încă 20% după anunțul că Mudrick Capital a cumpărat acțiuni de peste 200 milioane de dolari.

Must Read

Acțiunile AMC continua să crească cu până la 30% în premarket. Miscarea vine la doar o zi după ce AMC a vândut 8,5 milioane de acțiuni către Mudrick Capital pentru 230 de milioane de dolari. Actiunile AMC au crescut cu peste 1.400% până în prezent.

La prețul actual de premarket de aproximativ 38 USD pe acțiune, AMC este gata să se deschidă la un nivel istoric.

Marți, AMC a raportat că a vândut 8,5 milioane de acțiuni noi emise către Mudrick Capital , cea mai recentă dintr-o serie de majorări de capital pentru stocul meme. Fondul speculativ s-a întors mai târziu și și-a vândut toate acțiunile AMC.

Puteti investi la bursa prin platformele:

AMC a declarat că a strâns 230,5 milioane de dolari printr-o vânzare de acțiuni către firma de investiții. Operatorul cinematografului a declarat că va folosi fondurile pentru achiziții potențiale, modernizarea teatrelor sale și dezechilibrarea bilanțului său.

- Advertisement -

Afacerea AMC a fost întreruptă efectiv în timpul pandemiei, întrucât cinematografele au fost închise în majoritatea țării timp de luni de zile. Fără bani provenind din vânzarea de bilete și concesii, AMC a rămas în urmă cu privire la chiria sa. În pragul falimentului, vânzătorii scurți au bătut pe stoc.

Săptămâna trecută, se estimează că investitorii care au shortat acțiunile AMC au pierdut 1,23 miliarde de dolari, deoarece acțiunile s-au apreciat cu peste 116%. Actiunile au crescut cu peste 1.400% până în prezent.

Compania a depus eforturi speciale pentru a comunica cu această nouă bază de investitori. Miercuri, a declarat că a lansat un nou portal pe site-ul său pentru investitorii săi.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Hidroelectrica a lansat în final aplicație pentru clienți. iHidro este disponibilă pe telefon și web

Hidroelectrica a lansat astăzi aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator, care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei. Cu...
- Advertisement -

More Articles Like This