Thursday, April 25, 2024

Chromosome Dynamics vrea să atragă 1 mil. euro printr-un plasament privat de acțiuni

Must Read

Chromosome Dynamics (CHRD) pregătește un plasament privat de acțiuni, pentru ultimul trimestru al anului 2021, prin care vrea să atragă 1 milion de euro de la investitori.

Chromosome Dynamics (CHRD), dezvoltator de soluţii IT & AI orientate pe agribusiness, pregăteşte un plasament privat de acţiuni pentru ultimul trimestru al anului 2021 prin care vrea să atragă 1 mil. euro de la investitorii de la Bursa de la Bucureşti

Investițiile ar contribui la accelerarea dezvoltării proiectelor companiei, internaționalizare, achiziția de mărfuri pentru Agrobazar App, promovare, angajarea de personal, investiția în noi module software și hardware interconectate cu soluțiile proprii de inteligență artificială, arată compania.

Plasamentul privat și operațiunile necesare vor fi intermediate de SSIF Goldring și NNDKP, din poziția de auditor.

- Advertisement -

Cu afaceri de peste 700.000 euro după primul an de activitate, Chromosome Dynamics (CHRD) dezvoltă soluții integrate în vederea tehnologizării 4.0 pentru agribusiness. CHRD este o companie cu capital integral românesc, fondată în 2020 de Ionel Mugurel Gabriel.

„Acesta este momentul în care să scalăm business-ul și să ne extindem, iar investițiile pe care le vom realiza prin majorarea de capital vor accelera dezvoltarea companiei. Astfel, vom genera creșterea prognozată pentru 2021, de 400% la nivelul cifrei de afaceri, și punem bazele pentru dezvoltarea din anii următori astfel încât, la finalul lui 2023 să creștem de până la 30 ori cifra de afaceri față de 2020”, declară antreprenorul Ionel Mugurel Gabriel.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x